Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Broadlink Universal fjernbetjening RM4 mini
Broadlink Universal fjernbetjening RM4 mini
Broadlink Universal fjernbetjening RM4 mini
Broadlink Universal fjernbetjening RM4 mini

1 / 4

Broadlink Universal fjernbetjening RM4 mini

219 kr.

-27%

Rek pris. 299 kr.
Denne universelle RM4 Mini -fjernbetjening fra Broadlink giver dig mulighed for at styre alle enheder i dit hjem, der har IR, såsom tv, kabel eller musikudstyr. Med let betjening via e-control-appen på Android og iOS kan du styre dem overalt, selv n
Læs mere
Denne universelle RM4 Mini -fjernbetjening fra Broadlink giver dig mulighed for at styre alle enheder i dit hjem, der har IR, såsom tv, kabel eller musikudstyr. Med let betjening via e-control-appen på Android og iOS kan du styre dem overalt, selv når du er hjemme. Det er kompatibelt med Alex og Googles stemmeassistenter. Derudover kan du bruge Broadlink HTS2 -sensoren (sælges separat) til at måle temperaturen og luftfugtigheden i dit hjem. Fjernbetjeningens kompakte størrelse giver dig mulighed for at placere den hvor som helst, og det elegante og enkle design gør den velegnet til alle typer interiører.

Udover at tænde og slukke enheder når som helst og hvor som helst, kan du også oprette såkaldte "scener", dvs. køre flere enheder samtidigt med et klik. Takket være muligheden for at indstille en timer, tænder den eller slukker enhederne på præcis det tidspunkt, du har brug for dem. Hvis du ikke er hjemme, kan du tænde og slukke dine enheder med programmet afhængigt af dine behov. Takket være applikationen kan du også kontrollere, om den valgte enhed er tændt eller slukket. Alt sker i realtid. En fleksibel universal fjernbetjening, der gør hverdagen lidt lettere.

Model: RM4 mini
Produktstørrelse: 4,8 x 4,8 x 4,4 cm
Vægt: 60 g
Farve:
Sort
Frekvens WiFi: 2,4 GHz 801,11 b / g / n
Frekvens IR: 38 kHz
Kontrol: med mobilapplikationen Broadlink e-Control, Alexa, Google Assistant
Info: infrarød belysning 360 °
Andet: Giver dig mulighed for at indstille et specifikt scenario, fungerer med temperatur- og fugtighedsføler HTS2
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme