Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Ild -resistent sikker 2 lag | 13 kg | To adgangsmetoder Sort | Sikker

1 / 1

Ild -resistent sikker 2 lag | 13 kg | To adgangsmetoder Sort | Sikker

1.964 kr.
Pas på dine værdigenstande med ild -resistent pengeskab! plus og minuspoint ild -resistent og vandtæt 2 lag til tilstrækkelig lagerplads alarmsystem til forkert indtastning af adgangskode meget tung vægt dine værdifulde
Læs mere

Pas på dine værdigenstande med ild -resistent pengeskab!

plus og minuspoint

ild -resistent og vandtæt

2 lag til tilstrækkelig lagerplads

alarmsystem til forkert indtastning af adgangskode

meget tung vægt

dine værdifulde dokumenter eller andre værdigenstande, såsom smykker eller uerstattelige arvinger, er i sikre hænder med denne kompakte privomacute; sikkert med elektronisk lås. Denne privomacute; Safe til hjemmet er selvfølgelig også velegnet til kontoret og er udstyret med et unikt kodesystem. Derudover kan pengeskabet fastgøres ved hjælp af forankringshullerne for maksimal sikkerhed (anbefales). Vælg denne kompakte private Accute; Safe af høj kvalitet!

Hvorfor er denne store nøgle så succesrig?

den rigtige beskyttelse nbsp; de Kluis tilbyder beskyttelse mod indbrud og første beskyttelse i tilfælde af brand. RAAT -pengeskabe er perfekte til sikker opbevaring af alle former for værdifuld ejendom. Du kan tænke på antikke objekter, firmaets varer, dokumenter, smykker osv. Sengøringen kan bruges godt både forretningsmæssigt og privat.

sikker for dine værdigenstande Det høje kvalitetsstyrmateriale gør det næsten umuligt at bore det med værktøjer. Desuden sikrer vægten og forankringen i gulvet eller væggen, at indbrudstyver ikke let løber væk med dette. I tilfælde af oversvømmelse eller ild forbliver dine dyrebare genstande godt længere.

Brug brugervenlighed Den enkle lås sikrer, at du hurtigt kan gemme eller åbne den i slutningen af ??dagen.

lang erfaring med sikkerhedsartikler!

Vi har arbejdet i sikkerhedsbranchen i nogen tid og har derfor en meget omfattende viden om de krav, som En højkvalitetsbrand -resistent pengeskab skal være tilfredsstillende. Kvalitet er derfor af største vigtighed, og vi synes, det er vigtigt, at du er sikker på et sikkert lagringssted for dine værdigenstande.

Produktspecifikationer

  • Materiale: metal/stålplade
  • Farve: sort
  • Emballage : 46*39; Produkt)
  • Alarmsystem: Forkert adgangskode eller vibrationsalarm

Identifikation

EAN 6090542715764
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser