Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer
BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer
BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer
BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer
BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer
BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer
BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer
BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer
BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer
BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer

1 / 10

BluMill 3-i-1 Gourmet sæt - Raclette Grill & Fondue - Fonduepande - Egnet til 8 personer

499 kr.
512 kr.
3 i 1 Gourmet-sæt til 8 personer Gourmet, raclette grill og fondue Med dette BluMill Raclette Grill & Fondue-sæt kan du nemt forvandle en hyggelig middag derhjemme til en aften med en omfattende middag. Med et udvalg af 3 tilberedningsmuligheder
  • Raclette, gourmet, fondue og grill
  • 6 fonduegafler
  • 8 raclette- eller gourmetpander
  • Også velegnet til ostefondue
  • -
Læs mere

3 i 1 Gourmet-sæt til 8 personer
Gourmet, raclette grill og fondue
Med dette BluMill Raclette Grill & Fondue-sæt kan du nemt forvandle en hyggelig middag derhjemme til en aften med en omfattende middag. Med et udvalg af 3 tilberedningsmuligheder for kød, fisk, grøntsager, ost og æg. Sættet er stort og er derfor ikke kun velegnet til par, men også til familier og grupper af venner.

 

Funktionerne i BluMill Raclette Grill & Fondue-sættet

Raclette
Raclette (lavet af ost) har sin oprindelse i Schweiz og er sammen med ostefondue en af landets nationalretter. Raclette er afledt af det franske ord râcler, der betyder "at skrabe". Det er også navnet på den ost, der anvendes til denne ret. Osten opvarmes på den ene side, og derefter kan den bløde ost skrabes af. Traditionelt spiser man raclette med kartofler, agurker og perleløg. Hvis du ikke bruger hele oste, kan du også bruge skiver af racletteost, som du tilbereder i de medfølgende pander.

 

Gourmets
Vi kender raclette bedre, som vi kalder det: gourmetten. Et af de mest populære måltider i ferien. Men du skal ikke begrænse dig til jul og nytårsaften! Gourmetting er også lækkert om sommeren i haven eller på balkonen. Brug grøntsager, æg til lækre omeletter, kød, fisk eller køderstatning, og nyd en afslappet aften ved bordet.

 

Grillning
Dette BluMill bagesæt er udstyret med en grillplade på toppen. På denne plade kan du tilberede mad som grøntsager, kød, fisk og køderstatning med den lækre grillede smag. Smør pladen med lidt olivenolie og vent, til den er varm.

 

Fondue med kød og grøntsager
Dette er et andet populært måltid i ferien; kog kød og grøntsager på en gaffel og hæng dem i bouillonen. Forbered grøntsags-, okse- eller kyllingebouillon på forhånd og varm den godt op, inden du begynder at fonduen.

 

Ostefondue
Denne ret har også sin oprindelse i Schweiz. Smelt osten langsomt efter smag, hvorefter du kan dyppe brød og grøntsager i den. Det er ikke alle oste, der egner sig til fondue. I supermarkedet finder du forskellige færdige pakker til ostefondue, men du kan også selv lave en velsmagende fondueost. Der er hundredvis af opskrifter!


Prøveopskrift:
Ingredienser:
- 400 g Gruyère, revet
- 400 g emmentaler, revet
- 1 fed hvidløg, skrællet og knust
- 300 ml tør, frisk hvidvin, f.eks. en Riesling
- Et strejf af citronsaft
- 1 skefuld mel
- Et strejf af Kirsch
- Peber og salt og eventuelt muskatnød efter smag


Hvordan laver man en ostefondue?
- Hæld hvidvinen og et strejf af citronsaft i gryden. Tilsæt også hvidløg. Bring vinen i kog.
- Skru ned for varmen, og tilsæt melet til vinen. Rør godt rundt, og lad det koge i ca. 2 minutter.
- Tilsæt den revne ost - ske for ske. Rør i vinen, indtil al osten er smeltet, men lad ikke ostefonduen koge, da den så bliver gummiagtig.
- Tilsæt et skud Kirsch til fonduen. Smag til og smag til med salt, peber og lidt muskatnød eller sennep. Du kan også tilsætte ekstra citronsaft, hvis det er nødvendigt: det afhænger især af den vin, du bruger, så pas på, at den ikke bliver for sur.
- Gå direkte til bordet! Servér ostefonduen i BluMill fonduegryden. Nyd dit måltid!


Indhold i pakken:
- BluMill Raclette Grill & Fondue
- 8 raclettepander
- 6 fonduegafler
- Brugsanvisning


Specifikationer
- Spænding: 220-240V / 50-60Hz
- Effekt: 1400W
- Modelnummer: TS-25159/RF-01
- Pakket mål: 53.8 x 19.5 x 28.5cm
- Produktvægt: 3,6 kg

Hurtige fakta

  • Raclette, gourmet, fondue og grill
  • 6 fonduegafler
  • 8 raclette- eller gourmetpander
  • Også velegnet til ostefondue
  • -
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser