beyerdynamic Lagoon ANC Bluetooth HiFi Over Ear hovedtelefoner Over-ear Lyd-personalisering, Noise Cancelling, Touch-styring Blå , Sort

beyerdynamic Lagoon ANC Bluetooth HiFi Over Ear hovedtelefoner Over-ear Lyd-personalisering, Noise Cancelling, Touch-styring Blå , Sort
Tip en ven

-13%

2590 kr
Vejl. pris 2990 kr
fra 157 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af Conrad Elektronik 3,3 / 5 med 54 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,3 / 5
Leverancetid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,5 / 5
Mere fra Conrad Elektronik Conrad Elektronik er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Conrad Elektronik, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Your Courney - Your Sound
Be a citizen of the world
LAGOON ANC åbner en anden verden - her mødes klangperfektion og teknisk intelligens for sig. I en afslappet stilhed kan du bare slukke for enheden eller synke ned i musik, film eller lydbog: Helt unik er DET, at LAGOON ANC kan høres både med aktiveret og deaktiveret Active noise Cancelling. Med MOSAYC lydtilpasning kan hovedtelefonerne tilpasses til den individuelle lyd på holderen.

Udmærket, aktiv noise Cancelling
Hvem drømmer ikke om at flygte kortvarigt fra hverdagens soundtrack og slappe af med de bedste klange eller koncentrere sig i fuldkommen stille om det væsentlige? Den digitale Active noise Cancelling med hybrid-teknologi muliggør intensitetstrin, der kan reguleres, og undertrykker forstyrrende støj fra omgivelserne ganske enkelt - og det helt uden at skulle give afkald på en fremragende lydoplevelse.

Fremragende lyd med og uden ANC
LAGOON ANC har den bedste Bluetooth®-overførsel takket være de aktuelle audio-codecs såsom Qualcomm® aptX™, aptX™ Low Latency og AAC. Uanset om det er til Android- eller iOS-enheder - du kan til enhver tid glæde dig over en fremragende lydkvalitet. ALLEREDE ved deaktiveret ANC og i kabeldrift lyder LAGOON ANC fremragende.

Op til 45 timers batterilevetid
Desuden imponerer hovedtelefonerne med en batterilevetid på op til 45 timer uden ANC eller 24.5 timer med ANC.

Talegengivelse
Den integrerede stemmegengivelse fås både på tysk og på engelsk i forbindelse med driften af Qualcomm® CVC™ og forbedrer dermed sprogbrugen. Intet står i vejen for et Business-call - uanset hvor du befinder dig.

Mosayc. Kærlighed til detaljerne
Enhver hørelse er anderledes og ændrer sig i løbet af livet. Som med en mosaik går enkelte komponenter i det akustiske lydbillede tabt eller falmer. Den enestående MOSAYC lyd-personalisering by Mimi Defined™ kompenserer for denne udvikling og tilpasser sig præcist til din høreevne.

Light Guide-system
For at gøre betjeningen lettere, lyser hovedtelefonernes inderside i forskellige farver. Det er nok at tage hovedtelefonerne af og kigge på lysfarven for at se den aktuelle status som batteriniveau, Bluetooth®-forbindelse eller til venstre og højre. Mens man bærer hovedtelefonerne, forstyrres omgivelserne ikke af et blinkende eller lysende status-lys.

Kompakt opbevaring
Når LAGOON ANC ikke lige er i brug, kan kabinetsskålene drejes og klappes sammen til transport. Hovedtelefonerne kan derfor nemt opbevares i det praktiske hardcase. LAGOON ANC er dermed godt beskyttet og imponerer som kompakt ledsager.

Din personlige assistent
Ved at trykke ca. 2-sekunders på midten af touchpad'en kan du få adgang til din smartphones eller tablets personlige assistenter (for eksempel Siri® eller Google Assistant™).

Førsteklasses materialer og høj bærekomfort
LAGOON ANC's gennemtænkte og komfortable design gør den til den perfekte ledsager: Den øreomsluttende polstring af Memory foam i høj kvalitet med protein-kunstlæder-overtræk er særlig smidig, følger ørens anatomi og er behagelig at bære. Derved lukker over-ear meget godt af og reducerer støj allerede uden aktiv ANC. Den førsteklasses fjederstål-bøjle er behagelig - ikke for stram, men sikker - på hovedet.

Enkel betjening
Touch-feltet på den højre øresskal garanterer en problemfri betjening med et enkelt fingerstrøg. Her får du mere at vide om funktionerne.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 537 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 296 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 157 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »