Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Bestway Flowclear elektrisk poolstøvsuger AquaScan

Fri fragt
Bestway Flowclear elektrisk poolstøvsuger AquaScan
Bestway Flowclear elektrisk poolstøvsuger AquaScan
Bestway Flowclear elektrisk poolstøvsuger AquaScan
Bestway Flowclear elektrisk poolstøvsuger AquaScan
Bestway Flowclear elektrisk poolstøvsuger AquaScan
Bestway Flowclear elektrisk poolstøvsuger AquaScan
Bestway Flowclear elektrisk poolstøvsuger AquaScan
Bestway Flowclear elektrisk poolstøvsuger AquaScan
479 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-6 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Denne elektriske Bestway Flowclear AquaScan-poolstøvsuger holder poolvandet rent ved at suge snavs og affald op, og den er et musthave for enhver ejer af en fritstående pool. Den ledningsfrie, elektriske støvsuger kører på batterier, så ledningen ikke kommer i vejen. Den lange teleskopstang på poolrenseren når op til 1,5 m, hvilket gør det nemt at nå og rengøre bunden af swimmingpoolen. Med den elektriske Bestway Flowclear AquaScan-poolstøvsuger skal du bruge mindre tid på at rengøre din fritstående pool.
 • Farve: Blå og hvid
 • Teleskopstangen kan nå op til 1,5 m, når den er helt udvidet
 • Enkel trykknap-betjening
 • Teleskophåndtag med ergonomisk greb og låsemekanisme
 • Hjulene nedenunder glider nemt
 • Kræver 8 AA-batterier (medfølger ikke)
 • Inkluderer en opsamlingspose til snavs, der er let at tømme
 • Ledningsfri
 • Bestway varenummer: 58340
 • SKU:92822
 • EAN:8720286135594

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .