Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Air&Me Gota befugter med HygroSmart og hygrostat, hvid

Fri fragt
Air&Me Gota befugter med HygroSmart og hygrostat, hvid
Air&Me Gota befugter med HygroSmart og hygrostat, hvid
Air&Me Gota befugter med HygroSmart og hygrostat, hvid
899 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-6 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af 24Nordic

Overvåg prisen på produktet

 • Ultralyd befugter med HygroSmart
 • Passer ca. 30m2
 • Let at bruge
 • Kan stoppe automatisk ved 50% fugtighed
 • 350 ml/time
 • Ultralydsfugter med patenteret HygroSmart
 • Velegnet til ca. 30m2
 • Let at bruge
 • Kan stoppe automatisk ved 50% luftfugtighed
 • 350 ml / time

Hvordan fungerer HygroSmart?
Luften bør ikke være for tør, men heller ikke for fugtig. Billige luftfugtere måler ikke fugtighed, men tilføjer kun fugt så længe det kan. Dyre og avancerede befugtere har et hygrometer og en hygrostat, hvor du kan indstille fugtigheden. HygroSmart er en funktion imellem. Når HygroSmart-knappen er aktiveret, arbejder luftfugteren for at holde fugtigheden mellem 48% og 53% fugtighed. Takket være Hygrosmart er Air og Me Gota i stand til at regulere den relative fugtighed i et rum alene.

Air and Me Gota har en 3 liters gennemsigtig tank, indbygget natlys og stopper automatisk, når tanken er tom.

Gota luftfugter er meget nem at bruge.

Kompakt og diskret, den passer perfekt i ethvert rum. Du kan placere det hvor som helst i dit hus, men vi anbefaler at lægge det lidt højt op i rummet, så fugtigheden får lov til at blive absorberet i luften, før de små dråber falder ned på gulvet.

Gota sikrer dig en sund forsyning af fugt uden lugt og bakterier. Den fås i hvid eller sort.

Hvorfor tilføje fugt til dit hjem?
Når temperaturen falder, tænder du varmen, og dermed falder den relative fugtighed indendørs. Temperaturforskellen tørrer indeluften op. Den relative fugtighed kan falde så lavt som 20 til 30%, mens det optimale fugtighedsinterval er 45-55%.

Når du indånder for tør luft, kan du få helbredsproblemer, eller de problemer, du allerede har, kan være værre at håndtere. Der kan være problemer med astma, bronkitis, bihulebetændelse og næseblod eller generel dehydrering, da kropsvæsker tømmes under respiration. De mest almindelige symptomer er tørre øjne, eksem, kløe, tørre næsepassager, sprukne læber og næseblod på grund af tør luft. Lav luftfugtighed kan være årsag til revner i parket, lister og træmøbler.

Hvad er den bedste løsning?
Hvis du har det for tørt indeni, kan en luftfugter øge luftfugtigheden. På samme tid skal du være forsigtig med ikke at tilføje for meget fugt. Derfor er Gota udstyret med HygroSmart, så luftfugteren arbejder for at holde fugtigheden mellem 48% og 53%

Hvad er en ultralydsfugter?
En ultralydsfugter tilføjer fugt til luften ved at bryde vandmolekylerne ved hjælp af ultralyd. En lille metalplade vibrerer så hurtigt, at små vanddråber reves løs fra vandoverfladen og blæses op i luften. Du kan se vandet komme ud som damp fra luftfugteren.

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.