Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

TrendRehab - Tens-121-TM3

(0)
Skrive en anmeldelse
-62%
TrendRehab - Tens-121-TM3
TrendRehab - Tens-121-TM3
TrendRehab - Tens-121-TM3
TrendRehab - Tens-121-TM3
TrendRehab - Tens-121-TM3
TrendRehab - Tens-121-TM3
399 kr.
Vejledende pris: 1039 kr.
Fragt fra 19 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fragt fra 19 kr.
 • Sælges og sendes af TrendRehab

Overvåg prisen på produktet

 • Frigør endorfiner
 • Aktiverer kroppens selvhelende proces
 • Sund smertelindring uden bivirkninger
 • 16 behandlingsprogrammer

Søger du effektiv smertelindring - helt uden bivirkninger? Så er vores TENS-121-TM3 nok lige dig!

TENS, der står for transkutan elektrisk nervestimulering, fungerer ved, at maskinen sender svage, elektroniske impulser direkte til muskelcellerne. Du placerer TENS-puderne på det område, du vil behandle, og stimuleringen får musklerne at trække sig sammen. Smerten blokeres ved frigivelse af kroppens eget smertelindrende hormon, som kaldes endorfin. Stimuleringen sætter også gang i den dybe blodcirkulation og bidrager til at aktivere kroppens selvhelbredelsesproces. TENS virker både mod pludselige og langvarige smerter, med hhv. lavfrekvent eller højfrekvent stimulering, som du selv bestemmer. Smertelindringen fortsætter flere timer efter behandlingen er slut.

Vores TENS-121-TM3 indeholder 10 forskellige, behandlende akupunktur- og massageprogrammer. Der medfølger fire TENS-puder, så du både kan behandle flere forskellige punkter samtidig eller et enkelt større område. Et fuldt opladet batteri holder i cirka 10 timer.

En TENS-behandling gør ikke ondt. Det, du føler, er muskelsammen-trækninger, som prikker under huden, og at det bliver varmt i det område, du behandler. Alt er positive tegn på, at behandlingen fungerer. Nogle af de udfordringer, som en TENS-behandling kan lindre er:

 

 • Menstruationssmerter
 • Muskelsmerter og betændelse
 • Smerter i ryggen, skuldrene og nakken
 • Hovedpine, der er muskelrelateret
 • Smerter i den første fase af fødslen

Den lille mirakelmaskine er ekstremt effektiv. Det bedste er, at den er meget let at bruge, ikke har nogen bivirkninger og er et sundt alternativ til medicin. Man kan sagtens kombinere TENS med fx smertestillende piller.


OBS! Der er dog et par ting, man skal være opmærksom på som bruger. Anvend ikke TENS på børn uden vejledning fra en læge og brug den heller ikke, hvis du har pacemaker eller andet elektronisk udstyr i kroppen. Placer aldrig puderne ved hjertet eller hjernen, og lad ikke produktet komme i kontakt med vand. Den maksimale, anbefalede behandlingstid er 60 minutter.


0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.