Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

TrendRehab - RelaxME

(0)
Skrive en anmeldelse
-50%
TrendRehab - RelaxME
TrendRehab - RelaxME
TrendRehab - RelaxME
TrendRehab - RelaxME
TrendRehab - RelaxME
399 kr.
Vejledende pris: 799 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Expressleverance
  1-3 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af TrendRehab

Overvåg prisen på produktet

 • Infrarød varme
 • 5 forskellige mundstykker
 • 2 meter lang ledning
 • Håndholdt trykbølgemassage
 • Kan bruges på fx heste eller hunde

Nu kan du endelig løsne dine muskelspændinger på ingen tid - endda med en massør, der aldrig bliver træt!

Den fantastiske trykbølgemassage stimulerer dine triggerpunkter, mens den infrarøde varme får dine muskler til at slappe af på bedste vis. Det er en enkel og effektiv måde at ilte dine anspændte muskler, led og ledbånd på, med ny, nærende blodforsyning. Det hjælper dine muskler til at føles blødere og mindre ømme, på grund af den øgede blodcirkulation i kroppens væv. RelaxME er også en mester i at løsne muskelspændinger.

Den infrarøde varme varmer dine led og muskler op. Det betyder, at blodgennemstrømningen øges og får blodet til at cirkulere i dybden. Når strømmen af nyt, iltrigt blod øges, betyder det, at dine muskler føles mindre ømme og anspændte. Den dejlige massage får dig også med at slappe af og føle dig godt tilpas. Det hjælper også med at stimulere produktionen af det helbredende velværehormon oxytocin.

Oxytocin er et mirakelstof, der reducerer stress og blandt andet lindrer angst, depression og smerte. Det er værd at nævne, at øget blodcirkulation generelt er god for hele din krop og dit helbred. Med andre ord kan vi garantere, at produktet bliver din nye bedste ven, der altid er der for dig og holder dine problemer væk.

Det unikke ved RelaxME er, at den også værdsættes lige så meget af dine dyrevenner. Den er fx fremragende til hunde og heste, der har brug for massage af deres muskler og led. Vores erfaring er, at de også nyder behandlingen, og at det tillige styrker båndet mellem dig og dit dyr. Du kan aldrig give dine dyr for meget kærlighed.

Der følger fem forskellige mundstykker med til produktet, der skal bruges på de forskellige kropsdele, samt en ledning på to meter, der giver god rækkevidde og fint bevægelsesområde.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.