Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

vidaXL fødevaredehydrator med 6 stabelbare bakker (rund)
vidaXL fødevaredehydrator med 6 stabelbare bakker (rund)
vidaXL fødevaredehydrator med 6 stabelbare bakker (rund)
vidaXL fødevaredehydrator med 6 stabelbare bakker (rund)

1 / 4

vidaXL fødevaredehydrator med 6 stabelbare bakker (rund)

(1 anmeldelse)
269 kr.
Denne fødevaredehydrator med 6 gennemsigtige bakker vil være en god tilføjelse til dit køkken. Med denne dehydrator kan du ikke blot tørre en lang række friske fødevarer såsom frugt, grøntsager, svampe og krydderurter, men også lave sunde snacks til
Læs mere
Denne fødevaredehydrator med 6 gennemsigtige bakker vil være en god tilføjelse til dit køkken. Med denne dehydrator kan du ikke blot tørre en lang række friske fødevarer såsom frugt, grøntsager, svampe og krydderurter, men også lave sunde snacks til din familie. Når mad tørrer, har de naturlige smagsstoffer og sukkerarter tendens til at koncentrere sig og giver dermed en sødere og stærkere smag end frisk mad. Tørring bevarer vigtige næringsstoffer, som tilberedning med varme ofte ødelægger. Og da du ikke tilsætter sukker eller andre tilsætningsstoffer, er tørrede fødevarer lækre og sunde snacks til din familie. Desuden vil dehydreret mad holde længere og er lettere at bære. Dehydratoren har et gennemsigtigt låg, så du kan følge med i tørringsprocesen. Og denne dehydrator reducerer dehydreringstiden drastisk; du vil få lækker, tørret mad inden for timer, ikke dage! I modsætning til den traditionelle tørringsmetode med roterende bakker benytter den en ventilator, der giver radial luftstrøm og sikrer, at alle fødevarer på hver bakke bliver tørret jævnt, uden at blande smagene. Denne dehydrator er også udstyret med et justerbart temperaturreguleringssystem for at imødekomme de forskellige krav for forskellige fødevarer. Den effektive dehydrator er nem at bruge: du skal blot vaske fødevarerne, placere dem på dehydratorbakkerne, indstille en passende temperatur, og derefter tænde for maskinen. Inden for få timer er dine fødevarer tørret og klar til at spise eller opbevare. Nu kan du spare penge ved at lave dine egne beef jerkys, tørrede frugter eller grøntsager, sunde snacks og meget mere.
  • Strømforsyning: 220 - 240 V, 50 Hz, 250 W
  • Mål: 23,5 x 21 cm (⌀ x H)
  • Tænd/sluk-knap
  • Med 6 gennemsigtige bakker
  • Maksimal belastning pr. bakke: 1 kg
  • Temperatur justérbar fra 35° C til 70° C
  • SKU:50300
  • EAN:8718475889342

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .