Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Krydderihylde 3M
Krydderihylde 3M
Krydderihylde 3M
Krydderihylde 3M

1 / 4

Krydderihylde 3M

79 kr.
Praktisk tilpasningsdygtig krydderihylde / krydderihylde, der hjælper dig med at holde krydderikrukkerne i orden og få et bedre overblik over hvad du har og ikke har derhjemme. Krydderiristen indeholder 20 krydderikrukker, der kan placeres sammen ell
Læs mere
Praktisk tilpasningsdygtig krydderihylde / krydderihylde, der hjælper dig med at holde krydderikrukkerne i orden og få et bedre overblik over hvad du har og ikke har derhjemme. Krydderiristen indeholder 20 krydderikrukker, der kan placeres sammen eller opdeles i mindre separate enheder. Fastgør krydderihylden til skabsdøre, vægfliser eller andre rum i køkkenet, så du har krydderierne lige ved hånden, når du laver mad. Nem skruefri installation ved hjælp af selvklæbende 3M tape med meget god vedhæftning.

-OBS! Sørg for, at overfladen er renset, fri for fedt og tør inden montering, og lad den sidde i mindst 24 timer, inden du sætter krydderierne på plads.

Materiale: PVC
Kapacitet: 20 krydderibeholdere (5 enheder med 4 holdere hver).
Mål: 5x (20 x 2,5 x 4 cm).
Velegnet til krydderikrukker med en diameter på ca. 3,8-4,5 cm.

-OBS! Sørg for, at overfladen er ren, fedtfri og tør inden installation, og lad den sidde i mindst 24 timer, inden du anvender hylden.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme