Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

The Longest Yard

Til kassen

Se også

The Longest Yard

(0)
Skrive en anmeldelse

DVD

The Longest Yard
The Longest Yard
The Longest Yard
The Longest Yard
59 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    5-15 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • Action
  • DVD
  • 2005
  • Nordisk udgave
Adam Sandler ( Big Daddy, Anger Management), Chris Rock ( Head of State, Dogma) superrapperen Nelly og filmlegenden Burt Reynolds spiller hovedrollerne i The Longest Yard. En komedie om en gruppe fanger, der samler et hold til at spille amerikansk fodbold mod deres værste fjende – de ondsindede vagter, der holder dem fanget bag tremmerne.

Paul “Wrecking” Crewe (Adam Sandler) er en tidligere fodboldstjerne, som bliver arresteret for spirituskørsel. Han skal afsone i Allenville Penitentiary, som er et af de hårdeste fænglser i USA. Da fængselsinspektøren (James Cromwell – L.A. Confidential) be’r Crewe om at samle et hold til at spille fodbold mod vagterne, slår Crewe sig sammen med Caretaker (Chris Rock), som er en snedig forhandler, der kan skaffe alt, hvad fangerne har lyst til.

Det lykkes dem at samle ”Det skrappe hold” – et af de mest tossede fodboldhold nogensinde! The Longest Yard bygger på filmklassikeren ”Mean Machine” fra 1974 (også med Burt Reynolds). The Longest Yard er vildt morsom og smækfyldt med hårdtslående action!
Format:
Dolby Digital 5.1
Lyd:
Engelsk
Undertekster:
Dansk
Finsk
Norsk
Svensk
Genre:
Action
Formater:
DVD
Orginaltitel:
The Longest Yard
Direktør:
Peter Segal
Indspilningsår:
2005
Skuespillere :
Adam Sandler
Burt Reynolds
Chris Rock
Filmformat:
16:9 Widescreen
Længdre:
0
Region:
2 (Europa)
Udgave:
Nordisk udgave
EAN:
5051162343516

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.