Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
The Fifth Estate

1 / 1

The Fifth Estate

29 kr.
I det autentiske drama 'The Fifth Estate' er Julian Assange på en altafgørende personlig mission for at nedbryde systemet ved at kaste lys over en lang række  regeringshemmeligheder og virksomhedsrelaterede forbrydelser.  Den unge Daniel Berg fas
  • Drama
  • DVD
  • Dansk udgave
Læs mere
I det autentiske drama 'The Fifth Estate' er Julian Assange på en altafgørende personlig mission for at nedbryde systemet ved at kaste lys over en lang række  regeringshemmeligheder og virksomhedsrelaterede forbrydelser. 

Den unge Daniel Berg fascineres med det samme af ildsjælen, og på kort tid opstår et samarbejde mellem de to digitale anarkister, der med tiden breaker den ene afslørende tophistorie efter den anden på den kontroversielle hjemmeside, WikiLeaks. 

Makkerparret bliver hurtigt en enorm magtfaktor i det politiske spil, men da de pludseligt står med deres hidtil største historie på hånden, må de også tage stilling til omkostningerne ved at afsløre hemmeligheder i et frit samfund. 

WikiLeaks har været markant tilstede i mediebilledet og det med rette, når man ser på de afsløringer, som diverse whistleblowers har leveret til hjemmesiden. Den 42-årige grundlægger, australieren Julian Assange, har dog også fået massiv dækning af andre årsager i form af en anklage om seksuelt overgreb og et nuværende liv i eksil på Ecuadors ambassade i London.
Format DTS 5.1
Lyd Engelsk
Undertekster Dansk
Genre Drama
Formater DVD
Orginaltitel The Fifth Estate
Direktør Bill Condon
Skuespillere Alicia Vikander Anthony Mackie Benedict Cumberbatch Carice van Houten Daniel Brühl David Thewlis Laura Linney Moritz Bleibtreu Peter Capaldi Stanley Tucci
Filmformat 16:9 Widescreen
Længdre 128
Region 2 (Europa) 2 (Eurooppa)
Aldersgrænse Over 11
Udgave Dansk udgave
EAN 5708758700955
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser