Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

  • 30

    %

Red Heat (Blu-ray)
Red Heat (Blu-ray)

1 / 2

Red Heat (Blu-ray)

(1 anmeldelse)
69 kr.

-30%

99 kr.
Den hårdkogte narkobetjent fra Moskva, Ivan Danko (Arnold Schwarzenegger), følger efter den sovjetiske narkobaron Rostavili til USA, hvor han håber at få ram på ham. I Chicago prøver Danko at pågribe mega-dealeren, men det ender med, at en amerikansk
  • Action
  • Blu-ray
  • 1988
  • Nordisk udgave
Læs mere
Den hårdkogte narkobetjent fra Moskva, Ivan Danko (Arnold Schwarzenegger), følger efter den sovjetiske narkobaron Rostavili til USA, hvor han håber at få ram på ham. I Chicago prøver Danko at pågribe mega-dealeren, men det ender med, at en amerikansk betjent bliver dræbt. Den irriterende Art Ridzik (James Belushi), den afdøde betjents tidligere makker, bliver stillet til Dankos rådighed. Ridzik er en rigtig Karl Smart, der er vant til at snakke sig ud af konflikter frem for at bruge rå vold. Helt modsat Danko, der er en mand af få ord, og som tager ethvert nødvendigt middel i brug for at nå sine mål. Men nu må de to alligevel arbejde sammen for at fange skurken!
Format Dolby Digital 5.1
Lyd Engelsk
Undertekster Dansk Finsk Norsk Svensk
Genre Action
Formater Blu-ray
Orginaltitel Red Heat
Direktør Walter Hill
Indspilningsår 1988
Skuespillere Arnold Schwarzenegger Jim Belushi Peter Boyle
Filmformat 16:9 Widescreen HD 1080p
Længdre 104
Region 2 (Europa)
Aldersgrænse Forbudt for Børn
Udgave Nordisk udgave
EAN 5709165146923
D

David

for 10 måneder siden

Filmen er egentlig meget god men hold da op den er ikke til at se på, på grund af komprimeringen! den ser så forbandet firkantet ud hele vejen igennem! Og dette er desværre typisk Soul media med de film de får rettigheder til at udgive på bluray :( Kan virkelig ikke anbefale film fra soul media af, så hold godt øje med hvor filmene kommer fra!