Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

  • 25

    %

Minkavlerne - Sæson 1-3 (6 disc)
Minkavlerne - Sæson 1-3 (6 disc)

1 / 2

Minkavlerne - Sæson 1-3 (6 disc)

149 kr.

-25%

199 kr.
SÆSON 1 I Nordjylland bor Gerda og Niller med deres to voksne sønner, Martin og Allan, som midlertidigt har overtaget driften af familiens minkfarm, mens Niller er sygemeldt. Familien kæmper for at få minkfarmen til at løbe rundt, så Martin og Allan
  • Komedie, TV-serie, Boks, Dansk film
  • DVD
  • Dansk udgave
Læs mere
SÆSON 1 I Nordjylland bor Gerda og Niller med deres to voksne sønner, Martin og Allan, som midlertidigt har overtaget driften af familiens minkfarm, mens Niller er sygemeldt. Familien kæmper for at få minkfarmen til at løbe rundt, så Martin og Allan må tænke kreativt, hvilket indebærer en container fyldt med krudt, der truer med at sprænge farmen i luften. En sen aften kommer Allan til at skyde en stangstiv mand fra Ringsted, og situationen bliver kun værre, da deres lillebror, Jakob, pludselig melder sin ankomst på gården.

SÆSON 2 Gerda og Nillers minkavlergård er fortsat i store økonomiske problemer, og der skal kreative løsninger til. Martin, vil gøre alt for at redde sin fars livsværk og da den lokale brugs mangler en ny bestyrer, øjner han muligheden for at drive brugsen på en alternativ måde. De to brødre får ekstra meget at se til, da landsbytossen, Thordis, forsøger at få brødrene ned med nakken. Situationen forværres yderligere, da Pastor-Per og Gerda ihærdigt forsøger at holde de to turtelduer, lillebror Jakob og Maria, fra hinanden. Deres kæresteri kan nemlig blive lidt af et genetisk problem.

SÆSON 3 Pelsningssæsonen står for døren, og familien Christiansen, er blandt de få minkavlere, der har de eftertragtede brune skind. Allan bliver løsladt fra fængslet, men intet er som det plejer, da han vender hjem. Og da Allans mystiske ven, Bjørn, fra fængslet flytter ind, begynder tingene at tage en uventet drejning, og familiens eksistens som minkavlere kommer i fare. Martin har fået sig en kæreste, og familiens ven René har fået job på kroen hos Sonja. Gerda har også sit at holde styr på, for sammen med Pastor Per, gemmer hun på en stor hemmelighed.
Format Dolby Digital 2.0
Lyd Dansk
Undertekster Dansk
Genre Komedie TV-serie Boks Dansk film
Formater DVD
Orginaltitel Minkavlerne - Season 1-3
Filmformat 16:9 Widescreen
Region 2 (Europa)
Udgave Dansk udgave
EAN 5709165437328
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser