Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

Harry Potter: Complete Box - 1-7 (Blu-ray) (8 disc)
Harry Potter: Complete Box - 1-7 (Blu-ray) (8 disc)

1 / 2

Harry Potter: Complete Box - 1-7 (Blu-ray) (8 disc)

(4 anmeldelser)
Indgår i kampagnen: Black Friday
199 kr.

-20%

249 kr.
Spectacular special features include: Hours of revealing materials, including additional scenes, interviews with J.K. Rowling and the filmmakers, tours of Hogwarts secrets, moviemaking magic uncovered and Warner Bros. Maximum Movie Mode.
  • Eventyr, Familie, Boks
  • Blu-ray
  • 2001-2011
  • Nordisk udgave
Læs mere

Spectacular special features include:

Hours of revealing materials, including additional scenes, interviews with J.K. Rowling and the filmmakers, tours of Hogwarts secrets, moviemaking magic uncovered and Warner Bros. Maximum Movie Mode.

Audio: 
DTS-HD Master Audio: English 5.1, Dolby Digital: Danish 5.1, Swedish 5.1 (Swedish and Danish on films 1-5 only).

English audio formats may vary.

Subtitles: 
Danish, Finnish, Norwegian, Swedish, English (Icelandic on films 1+2)

Format DTS HD - Master Audio
Lyd Engelsk
Undertekster Dansk Engelsk Finsk Norsk Svensk Engelsk for hørselskadede
Genre Eventyr Familie Boks
Formater Blu-ray
Orginaltitel Harry Potter: Complete Box - 1-7
Indspilningsår 2001-2011
Filmformat Widescreen (2.35:1) Widescreen (2.40:1) HD 1080p
Region 2 (Europa)
Aldersgrænse Over 11
Udgave Nordisk udgave
EAN 5051895405222
A

Anonym

for 4 år siden

Jeg er desværre enig i alt hvad Jakob skriver nedenfor - havde jeg læst den anmeldelse inden, havde jeg ikke købt varen hos cdon. Jeg oplevede derudover at filmen hakkede og gik i stå (og det er en spritny Blu-ray jeg afspiller på) Jeg betaler nu for at se dem hos YouSee og køber så den samlede udgave når jeg kommer til England til sommer. Eneste plus ved oplevelsen var at kundeservice var utroligt flinke og straks tilbød mig pengene tilbage. I burde dog nok trække varen ud af jeres sortiment eller beskrive hvad man kan forvente at få.

T

Trine

for et år siden

Hurtig levering og en fin pris

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

A

Anonym

for 3 år siden

Der var nogle dårlige anmeldelser på dette produkt inden jeg købte det. Men blev heldigvis positivt overrasket da jeg fik fingrende i denne collection. Alle film virker som de skal, der er danske undertekster på alle film, dog ingen dansk tale ( tag dette i betragtning hvis du køber denne collection til dine børn ). Film 1-5 starter uden menu, og du vil altid kunne finde danske undertekster ved at finde undertekst nummer 16. Film 6 - 7 part 1 og part 2 har begge menuer hvor der nemt kan vælges dansk tale. Eneste minus er at teksten på selve diskende er på italiensk. Lidt mystisk, ellers er jeg super glad for dette produkt og anbefaler til alle Harry Potter fans.

A

Anonym

for 3 år siden

Købte denne box for et stykke tid siden, og har først nu haft mulighed for at se den. Finder ud af at dansk ikke er en mulighed som undertekst, selvom det fremgår i beskrivelsen, dog som visse disk har anden udgave. Svensk , norsk og islandsk ej heller. Sidder nu og overvejer om jeg tør søge på en anden box version