Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Fy & Bi Collection Vol: 2
Fy & Bi Collection Vol: 2

1 / 2

Fy & Bi Collection Vol: 2

199 kr.
Tordenstenene Hans og Elinor er forelskede men må mødes i smug for forstanderinden på Elinors pigehjem. De bliver opdaget og søger tilflugt i et kinesisk lysthus, hvor Fyrtårnet og Bivognen har fundet sig en billig sommerresidens. De to vagabonder
  • Klassikere, Komedie
  • DVD
  • 1926
  • Nordisk udgave
Læs mere
Tordenstenene Hans og Elinor er forelskede men må mødes i smug for forstanderinden på Elinors pigehjem. De bliver opdaget og søger tilflugt i et kinesisk lysthus, hvor Fyrtårnet og Bivognen har fundet sig en billig sommerresidens. De to vagabonder overlader dog hurtigt gemakkerne til det det unge par. Som tak engagerer Hans, Fy og Bi på sin onkels båd og inviterer hele pigeinstituttet og forstanderinden med. Fyrtårnet og Bivognen finder nu hyre på et teglværk, hvis ejer viser sig at være Elinors onkel. Men der sker mystiske ting og sager på teglværket, som ikke fabrikerer helt almindelige mursten, og de bliver atter engang viklet ind i et hæsblæsende drama.

Don Quixote I egnen La Mancha boede engang en fattig landadelsmand, Don Quixote. Han brugte næsten al sin tid til læsning af ridderromaner, og sådan gik han op i det, han læste, at han glemte at passe sit gods. Al denne læsning i forbindelse med nattevagten tog i den grad på hans hjerne, at det gik ud over hans sunde sans, og hans hoved var bogstavelig fuldt af kamp- og kærlighedseventyr, trolderi og alskens dårskaber. Så en dag får han en idé. Han bilder sig ind, at han for sin ære og sit fædrelands skyld er nødt til at genoprette de vandrende ridderes orden, og at han som medlem af denne orden skal drage ud til hest og i fuld rustning for at opleve eventyr og kæmpe for rettens sag.

Filmens helte Direktør Sullivan er leder af et stort filmselskab, hvis specialitet er nervepirrende skuespil fra det lovløse vesten. De to unge skuespillere, der kreerer hovedrollerne i disse film, har vundet mægtig popularitet. Men det viser sig snart, at skuespillerne ikke er andet end et par ganske ordinære frikadeller, og direktøren forlanger nu, at den film, der for tiden er under optagelse, straks lægges til side, og at der øjeblikkelig påbegyndes en ny med to nye filmhelte. Det volder en del problemer at få de to nye spillere godt i gang, men den ulykkelige instruktør er nødt til at spille filmen færdig. Efter utallige genvordigheder er den nye cowboyfilm endelig indspillet, og premieren ventes med spænding.

Kongen af Pelikanien Prinsesse Lola er fordrevet fra sit hjemland Pelikanien. Vi ser hende nu som Revy-Teatrets fejrede primadonna, der hver aften vækker publikums stormende begejstring. Den unge teaterlæge Ove Helmer elsker hende, og vore to gamle bekendte Fyrtårnet og Bivognen, der fungerer henholdsvis som sufflør og sminkør, omfatter hende med den varmeste hengivenhed. Da prinsessen endelig har mulighed for at vende hjem til Pelikanien, vil Fyrtårnet og Bivognen gerne med for at slå et slag for hende, og her får Bivognens slående lighed med landets konge uventede konsekvenser.
Lyd Silent
Undertekster Dansk Finsk Norsk Svensk
Genre Klassikere Komedie
Formater DVD
Orginaltitel Fy & Bi Collection Vol: 2
Indspilningsår 1926
Skuespillere Carl Schenstrøm Harald Madsen
Filmformat 16:9 Widescreen
Længdre 236
Region 2 (Europa)
Aldersgrænse Tillatt for alle
Udgave Nordisk udgave
EAN 5709165257124
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser