Dødbringende våben - Collection (4 disc)

Blu-ray - Nordisk udgave

Dødbringende våben - Collection (4 disc)
Tip en ven
149 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Med manuskript af Shane Black og instrueret af Richard Donner, er Dødbringende Våben en nervepirrende historie om de to betjente og Vietnamveteraner (Mel Gibson og Danny Glover) som kun har en ting til fælles: De hader begge at arbejde sammen med en partner. Men deres partnerskab bliver nøglen til overlevelse da en rutine-undersøgelse af et mord pludselig udvikler sig til en enten-eller kampsports-og-maskingeværs-krig med en international heroin ring. Skarp, hurtig og sjov, runde efter runde af underholdning der rammer lige i plet.

Riggs (Mel Gibson) og Murtaugh (Danny Glover) har hænderne fulde med at holde et hovedvidne og sig selv i live i denne eksplosive fortsættelse med nye scener, som ikke blev vist i biografen. Der er spænding fra start til slut lige fra den indledende biljagt til en bombe i et toilet og slutningens bragende ildkamp. Joe Pesci spiller for første gang rollen som det irriterende vidne med konstant munddiarré.

I denne tredie film i Dødbringende Våben-serien udforsker Martin Riggs (Mel Gibson) og Roger Murtaugh (Danny Glover) en sag om tyveri af våben fra LAPD's våbendepot. Men inden det, degraderes makkerparret til gadebetjente efter et "mindre uheld", der resulterer i at en hel bygning springer i luften. Fra deres nye "gadeniveau" vikles Riggs og Murtaugh dog alligevel ind i våbensagen, og ligesom i Dødbringende Våben 2 får de følgeskab af den irriterende speedsnakkende Leo Getz (Joe Pesci). Desuden får de hjælp af Riggs kvindelige modstykke, Lorna Cole (Rene Russo), en smuk politikvinde med speciale i karate. Hun interesserer sig dog først og fremmest for den uheldige duo, fordi hun mistænker dem for at stå bag nogle chikanerier. Først da begivenhederne virkelig tager fart, skifter Lorna Cole over til Riggs og Murtaughs side, og sammen prøver de at pågribe våbentyven, der viser sig at være en korrupt og skrupelløs politimand fra deres egen styrke.

Ren dynamit! Dødbringende Våben holdet er tilbage og har gjort det igen, Riggs, Murtaugh og selvfølgelig Leol, ok ok ok, er i topform. Chris Rock og Jet Lee er blandt de nye talenter, der sætter krudt på de to halv gamle familie betjente.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Lyd: Dolby Digital 5.1 Billede: 16:9 Widescreen, HD 1080p
Sprog: Engelsk Længde (min):
Tekstning: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Forventet leveringstid: I øjeblikket udsolgt
Kategori: Action, Boks Releasedato: 2012-06-01
Originaltitel: Lethal Weapon Region: 2 (Europa)
Instruktør: Richard Donner Aldersgrænse:
Indspilningsår:
Skuespillere: Chris Rock, Danny Glover, Gary Busey, Jet Li, Joe Pesci, Joss Ackland, Mel Gibson, Mitch Ryan, Patsy Kensit, Rene Russo, Tom Atkins Ekstramateriale:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 11 Gennemsnitlig vurdering: 4,7
73%
27%
0%
0%
0%

Super frd box

God underholdning.

Fed fed film-serie, værd at eje og til en god og billig pris, hører til i enhver filmsamling, der er kun én ting at sige: KØB DEN!!!!!!!

Det er humor, krydret med lidt action, rappe replikker, gode biljagter, ja det er jo efterhåndende nogle gamle film, men man bliver aldrig helt træt af at se dem, og det er dejligt at man nu nemt og let kan købe hele serien i en lille boks, som ikke fylder eller koster noget særligt, så alle pengene værd.

"Dødbringende Våben" boksen. 4 fede film i en kompakt lille boks. Fylder ikke mere end en 1 dvd og så er det bare nogle fede film.

"Pakken" fylder ikke mere end en blu-ray i reolen.

Alle 4 film til en god pris...

Dødbringende våben høre hjemme i en hver samling, og til prisen et rigtig godt køb

De 4 Dødbringende Våben film har efterhånden nogle år på bagen, men overførslen til BluRay HD format giver dem et (måske tiltrængt) frisk pust. Det kan absolut anbefales at bruge den behherskede sum de 4 disce koster, det er hver en krone værd!

Rigtig fin boks. Dog med ikke så meget ekstra.

Prisen er fuldstændig ok. Desværre er der en lille forskel fra den 5 Disc Lethal Weapon Collection.
Der er ingen Bonusdisc med men det er ikke så galt fordi man få stadig nok ud af af denne release. Den eneste nedtur er det den første film (Lethal Weapon) er ikke den nye Special Edition Blu-Ray udgave med forbedret billed og lyd,desværre indeholder boksen kun den gammel blu-ray release af 2007 med lav kvalitet.Men bortset fra det er boksen værd at stilles i blu-ray samlingen.

Men man skulle ikke smide sine Lethal Wepon DVD-Boks ud, fordi blu-ray udgaver af Lethal Wepon indeholder kunne biografversioner og ikke director's cut udgaver fra dvd boksen!!!

Så derfor og så gerne jeg ville give top-karakter på grund af det få boksen kun 4 ud af 5.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 130 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 93 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 59 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »