Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Die Hard 4.0 + Borat

29 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    Fra 2 arbejdsdag
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Action, Komedie
  • DVD
  • 2006
  • Dansk udgave

Die Hard 4.0
John McClane (Bruce Willis) er tilbage! Det er den 4. juli, og efter et skænderi med sin datter Lucy (Mary Elizabeth Winstead) får McClane et rutineopkald fra stationen. Han skal hente en ung hacker, Matt Farrell (Justin Long), og bringe ham ind til afhøring. Men netop på denne nationale frihedsdag bliver der sat et angreb ind på USA's infrastruktur med det formål at lamme al kommunikation, transport og energi og få hele landet til at gå I sort.

Den mystiske bagmand, Thomas Gabriel (Timothy Olyphant) har planlagt aktionen i alle detaljer og taget højde for enhver tænkelig situation ... det eneste, han ikke har haft fantasi til at forestille sig, er en gammeldags, solid strømer som McClane - som endnu engang befinder sig det forkerte sted på det forkerte tidpunkt.

 

Borat (2006)
Borat stammer fra tv-serien Da Ali G Show, som ramte de britiske tv-skærne første gang i 2000. Den blev en så gigantisk succes, at det tillige affødte en spillefilm: Ali G Indiahouse, instrueret af Mark Mylod i 2002. Den fandt også vej til de danske biograflærreder i januar 2003. Filmen om Borat har skabt overskrifter og politisk- samt almindelig debat verden over.

Baggrunden for filmens handling er, at Borat af den nationale tv-station i Kasakhstan bliver sendt til USA for at optage en dokumentarfilm. Selve filmen er en såkaldt mockumentary. Borat Sagdiyev er en ranglet journalist i nobel grå habit, som på sin uforudsigelige vej gennem USA konfronterer en masse helt almindelige mennesker i helt almindelige hverdagssituationer med sit gebrokne engelsk og sine stokkonservative fordomme- og de fleste af de mange, der indtil nu har set filmen, har fundet det hylende morsomt.

Format:
Dolby Digital 2.0
Lyd:
Engelsk
Undertekster:
Dansk
Genre:
Action
Komedie
Formater:
DVD
Orginaltitel:
Die Hard 4.0 + Borat
Indspilningsår:
2006
Skuespillere :
Bruce Willis
Sacha Baron Cohen
Filmformat:
16:9 Fullscreen
Region:
2 (Europa)
2 (Eurooppa)
Aldersgrænse:
Tilladt for børn
Udgave:
Dansk udgave
EAN:
5707020000915

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .