Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Alvin og de frække jordegern Boks 1-3

1 / 1

Alvin og de frække jordegern Boks 1-3

(2 anmeldelser)
49 kr.
Alvin Og De Frække Jordegern: Alvin og hans musikalske jordegern har en masse film fyldt med at synge om i deres længe ventede spillefilmdebut; en forrygende film ferie fyldt med fingerknipsende sange og festlig skæg og ballade. Da den hårdtarbejd
  • Familie, Komedie, Boks, Barn, Family Funtastic
  • Blu-ray
  • Dansk udgave
Læs mere
Alvin Og De Frække Jordegern:
Alvin og hans musikalske jordegern har en masse film fyldt med at synge om i deres længe ventede spillefilmdebut; en forrygende film ferie fyldt med fingerknipsende sange og festlig skæg og ballade.

Da den hårdtarbejdende sangskriver Dave Seville (Jason Lee) åbner sit hjem for de talentfulde jordegern Alvin, Simon og Theodore, bliver de med det samme berømte overalt. Men en grådig pladeproducer (David Cross) laver en plan om at udnytte 'drengene' og sender dem på en uendelig koncert turné for selv at stoppe de mange penge i lommerne. Så nu er det op til Dave at finde på en hel masse tricks for at redde formuen - og få sine venner tilbage... før det er for sent!

Alvin Og De Frække Jordegern 2:
Mere Musik... Mere Ballade... Mere Sjov

Den syngende jordegern-sensation Alvin, Simn og Theodore er tilbage med et ekstranummer fyldt med mere musik, mere action og flere sjove tosserier for hele familien!

Da Dave (Jason Lee) efter et koncertuheld ender på hospitalet, tager jordegernene en pause fra livet som superstjerner og begynder i skole for at være sammen med børn på deres egen alder. Men de får hurtigt hård konkurrence, da de møder "The Chipettes" - en smuk, talentfuld jordegern-trio, som Ian (David Cross), drengenes onde eks-manager, har opdaget!

Alvin Og De Frække Jordegern 3:
Ohøj jordegern!

Glæd dig til bølger af rytmisk musik og uforglemmelig sjov for hele familien, når Alvin og de frække jordegern vender tilbage i endnu et fantastisk eventyr!

Alvin, Simon, Theodore og deres tre veninder er taget på luksuskrydstogt, men det varer ikke længe, før de gør båden usikker med deres unikke egern-narrestreger. Tingene kommer dog først helt ud af kontrol, da gruppen strander på en øde ø - og de opdager hurtigt, at deres nye, tropiske legeplads slet ikke er så øde, som den virker.

Lyd Dansk
Undertekster Dansk
Genre Familie Komedie Boks Barn Family Funtastic
Formater Blu-ray
Orginaltitel Alvin And The Chipmunks Boks 1-
Region 2 (Europa) 2 (Eurooppa)
Udgave Dansk udgave
EAN 5704028529660
g

good year 30

for 6 dage siden

jordegern på tegninger er sjove og rare istedet for mojaveørken hvor klapperslanger jager jordegern og de kan ogsaa jage digsaa undgå deres region

A

Anonym

for 6 år siden

Mange timers underholdning for store og små. Jeg ved ikke hvilken af disse 3 film boksen indeholder, jeg syntes bedst om. De er hylende morsomme fra start til slut.