Tilbage til toppen
Alene Hjemme:Boks 1-4
Alene Hjemme:Boks 1-4
Alene Hjemme:Boks 1-4

1 / 3

Alene Hjemme:Boks 1-4

(3 anmeldelser)
149 kr.
4 DISC DVD BOKS MED ALLE 4 "ALENE HJEMME" FILM ! Alene Hjemme 1: Drengen Kevin (Culkin) er blevet glemt derhjemme, da familien tager på ferie i Frankrig. Han bliver hurtigt nødt til at lære at klare sig alene, da to indbrudstyve (Pesci og St
  • Familie, Klassikere, Komedie, Boks, Julefilm, Barn, Family Funtastic
  • DVD
  • Dansk udgave
Læs mere
4 DISC DVD BOKS MED ALLE 4 "ALENE HJEMME" FILM !

Alene Hjemme 1:
Drengen Kevin (Culkin) er blevet glemt derhjemme, da familien tager på ferie i Frankrig. Han bliver hurtigt nødt til at lære at klare sig alene, da to indbrudstyve (Pesci og Stern) forsøger at trænge ind i familiens hus.

Alene Hjemme 2: Lost in New York
Kevin McCallister (Macaulay Culkin) er tilbage! Men denne gang er han i New York -med nok penge og kredikort til, at han kan forvandle Det Store Æble til hans egen legeplads! Men Kevin kommer ikke til at være alene i lang tid. De berygtede banditter, Harry og Marv (Joe Pesci og Daniel Stern), der stadigvæk sunder sig efter deres sidste møde med Kevin, er også på vej til New York med en plan om et gigantisk julekup. Men Kevin er parat til at modtage dem med en række springfælder, de klodsede banditter aldrig vil glemme!

Alene Hjemme 3:
En militær computerchip, som indeholder top hemmelige amerikanske forsvarsplaner, er forsvundet, og adskillige lyssky regeringer rundt om i verden byder op til 10 millioner dollars på det sorte marked for at få fat i den. En gruppe internationale tyve, ledet af den udspekulerede og dødsensfarlige Peter Beaupre, sporer den famøse lille chip gemt i en uskyldigt udseende legetøjsbil. Bilen kommer på en dramatisk rejse fra Hong Kong via San Francisco og ender i den idylliske Chicago forstad North Devon Park. Her bor 8-årige Alex Pruitt sammen med sin familie, bestående af mor, far og store søskende samt den tamme men ret plaprende papegøje. Ud over at Alex har et ret anstrengt forhold til den temmelig temperamentsfulde nabo, fru Hess, lever familien i fred og fordragelighed.
Men snart får de noget andet end naboen og hverdagsproblemerne at bekymre sig om. Alex får nemlig nys om microchippen og er pludselig den eneste anden person i verden, der er klar over, præcis hvor den fantastiske chip befinder sig. Og så accelererer begivenhederne med lynets hast. Pludselig får familien Pruitt nye naboer, der får fru Hess til at virke som en rar gammel dame i sammenligning. Klar over den potentielle fare etablerer Alex sin egen overvågning af de nye naboer, men en dag går det hele galt på én gang. For nok har Alex modet, forudseenheden og strategien til at klare situationerne, men han har desværre også skoldkopper........ og så er han ALENE HJEMME!

Alene Hjemme 4:
Der er nederen at være 9!!! Men det er altså endnu være at være skilsmissebarn og tvunget til at tilbringe julen med sin far. Ok, han er sådan set i orden, men hans nye kæreste... Wadrks... Selv om de bor i et top sejt hus, fyldet med alverdens mulige og umulige gadgets. Men hi-tech indretningerne bliver Kevins redning, da han i løbet af julen pludselig er alene med skurken Marv og hans veninde. De er ikke kommet for at sprede det gode budskab men for at stjæle mest muligt... De har bare glemt at regne med Kevin, der tager alle midler i brug! Nu skal banditterne splittes - og forældrene splejses igen... Det bliver en travl jul for Kevin!
Format Stereo
Lyd Engelsk
Undertekster Dansk
Genre Familie Klassikere Komedie Boks Julefilm Barn Family Funtastic
Formater DVD
Orginaltitel Alene Hjemme:Boks 1-4
Direktør Chris Columbus
Skuespillere Alex D. Linz Angela Goethals Catherine O'Hara Daniel Stern Devin Ratray Haviland Morris Joe Pesci John Heard Lenny von Dohlen Macaulay Culkin Roberts Blossom Rya Kihlstedt Scarlett Johansson
Filmformat 4:3 (1.33:1)
Længdre 0
Region 2 (Europa) 2 (Eurooppa)
Aldersgrænse Tilladt for børn
Udgave Dansk udgave
EAN 5707020258613
B

Brian

for et år siden

Total skuffende at filene ikke engang er i hd kvalitet....

A

Anonym

for 5 år siden

Rigtig gode og hyggelige julefilm (1+2)

A

Anonym

for 5 år siden

godt