Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

A-Team / Die Hard 4

(0)
Skrive en anmeldelse

DVD

29 kr.
Fragt fra 29 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  Fra 2 arbejdsdag
  Fragt fra 29 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • Action
 • DVD
 • 2011
 • Dansk udgave

A-Team: Brødrene Tony og Ridley Scott står bag denne nye hæsblæsende actionfilm om THE A-TEAM. Hannibal Smith, spillet af Liam Neeson, er tilbage på en både spændende og farlig mission. Med sig har han sit farverige hold af tidligere specialstyrker, der har været fængslet for en forbrydelse, de ikke har begået. Alle må de tage hver deres unikke talenter - og særheder - i brug i kampen for at få renset deres navne og blakkede ry og samtidig finde den sande skurk.

Die Hard 4.0: John McClane (Bruce Willis) er tilbage! Det er den 4. juli, og efter et skænderi med sin datter Lucy (Mary Elizabeth Winstead) får McClane et rutineopkald fra stationen. Han skal hente en ung hacker, Matt Farrell (Justin Long), og bringe ham ind til afhøring. Men netop på denne nationale frihedsdag bliver der sat et angreb ind på USA's infrastruktur med det formål at lamme al kommunikation, transport og energi og få hele landet til at gå I sort. Den mystiske bagmand, Thomas Gabriel (Timothy Olyphant) har planlagt aktionen i alle detaljer og taget højde for enhver tænkelig situation ... det eneste, han ikke har haft fantasi til at forestille sig, er en gammeldags, solid strømer som McClane - som endnu engang befinder sig det forkerte sted på det forkerte tidpunkt.

Format:
Dolby Digital 5.1
Lyd:
Engelsk
Undertekster:
Dansk
Genre:
Action
Formater:
DVD
Orginaltitel:
A-Team / Die Hard 4
Indspilningsår:
2011
Region:
2 (Europa)
2 (Eurooppa)
Udgave:
Dansk udgave
EAN:
5707020517062

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.