Fifty Shades Darker - Film, bøger, musik og legetøj

Fifty Shades of Grey – den populære, erotiske bestseller

Den er blevet kaldt opsigtsvækkende, banebrydende og legendarisk. Den er blevet et verdensomspændende fænomen, som har betaget og forført mennesker, der har læst den – uanset nationalitet, køn og alder. Fifty Shades of Grey er kommet for at blive. Kærlighedshistorien om to mennesker, der trods enorme modsætninger tiltrækkes af hinanden for så at indlede et forhold, der kommer helt ud i erotikkens mørkeste afkroge, er ikke bare velskrevet – den er også medrivende, intens og et litterært gennembrud inden for sin genre. Du har mulighed for at købe de tre bøger i serien her hos CDON.COM, og du kan vælge at købe hele trilogien samlet eller købe din Fifty Shades of Grey bog en ad gangen. Trilogien er faktisk blevet så stor en succes, at der efterfølgende er kommet en følge-udgivelse: Fifty Shades of Grey – Grey, som fortæller historien set fra den ene hovedpersons synspunkt; nemlig den mystiske, komplicerede og indtagende Christian Grey. Køb bøgerne her hos CDON.COM, og få glæde af vores kundevenlige handelsbetingelser. Vi er Nordens største indkøbere, og vi kan altid tilbyde dig fordelagtige priser.

Oplev Fifty Shades of Grey visuelt

Stor er begejstringen for E.L. James 3 bøger, der til sammen danner Fifty Shades of Grey – og lige så stor er begejstringen for den film, som er blevet til på baggrund af bøgerne. Med Dakota Johnson og Jamie Dornan som hovedrolle-indehavere, er grundlaget lagt for en stærk, fængende og flot filmoplevelse. Se Charlie Tango i aktion. Mærk suset og fornem følelserne, når splittelsen mellem fornuft og følelse sætter ind. Og sid på første række, når de mørkeste fantasier udleves, og grænser brydes. Køb Fifty Shades of Grey DVD her hos CDON.COM – eller køb den som Blu-Ray. Ønsker du en oplevelse, der udelukkende er auditiv? Så finder du også Fifty Shades of Grey som MP3 - bøger. Denne trilogi er en historie, du aldrig vil glemme – hvad enten du lader det skrevne ord, de levende billeder eller den rene lydoplevelse trække dig ind i Grey-universet.

Fifty Shades of Grey kan opleves på tætteste hold

Ønsker du selv at blive en del af historien? Har du lyst til at udleve rollen som den forsigtige, uerfarne studerende over for den maskuline, dominerende milliardær? Så har du muligheden nu! Gå på opdagelse i vores udvalg af legetøj for voksne til præcis dette formål. Fifty Shades of Grey er en historie, der sætter sine spor i den, der indfanges i dens intense følelsesspil. Giv dig selv muligheden for at sætte dig i Anastasias sted, når hun ser ind i Christian Greys øjne, der rummer 50 forskellige skygger af sig selv. Eller gør dig selv til en del af Christian, når han, fyldt af kontrol og dominans, vækker hidtil ukendte følelser i Anastasia. Køb bøger, film eller legetøj for voksne her hos CDON.COM! Se også Hitlisten med film og find ud af, om du skal have flere, visuelle oplevelser hjem til samlingen.