Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

MWMR-251 Doseringsdimmer til aktuel br
MWMR-251 Doseringsdimmer til aktuel br
MWMR-251 Doseringsdimmer til aktuel br
MWMR-251 Doseringsdimmer til aktuel br

1 / 4

MWMR-251 Doseringsdimmer til aktuel br

226 kr.
MWMR-251: Doseringsdimmer med understøttelse af Smart Mode Indbygget lysdæmper til fast installation. Lille og kompakt størrelse med input til elastisk switch (230VAC). Justerbar mellem forkantstyret fasetæmpning og bagkantstyret fasedæmpning sa
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
MWMR-251: Doseringsdimmer med understøttelse af Smart Mode

Indbygget lysdæmper til fast installation. Lille og kompakt størrelse med input til elastisk switch (230VAC). Justerbar mellem forkantstyret fasetæmpning og bagkantstyret fasedæmpning samt det laveste dæmperniveau. Modtageren har brug for både fase og nul og har fuld kompatibilitet med andre produkter i System Nexa.

- For- og bagkant kontrolleret
- Justerbart minimum dæmperniveau og indstilling for forskellige typer belastninger
- Smart Mode-kompatibel
- Velegnet til elastiske afbrydere

Smart tilstand
Med enheder, der understøtter "Smart Mode", kan du gemme op til 3 forskellige yndlingsscenarier, der let aktiveres med en Nexa "Smart Mode" -sender / fjernbetjening.

Med Smart Mode kan du gemme op til tre forskellige scenarier, som derefter let aktiveres med Smart-knappen (eller en anden Smart Mode-sender). Du vælger dit scenarie ved at trykke på Smart-knappen en gang, to eller tre gange. Sluk for alt ved at holde knappen nede i et kort stykke tid.

Hvad gør et scenarie?
Med et scenarie kan du udføre flere begivenheder i træk med kun en kommando, det vil sige, du kan tænde, dæmpe og slukke et vilkårligt antal enheder på én gang.

Lad os sige, at du skal gå i seng og læse. Derefter vil du slukke for loftet, dæmpe vindueslampen til 50%, men samtidig har nattelampen i 100%. Intet problem. Du konfigurerer dine enheder, som du vil have dem, og gemmer dem i scenarie 1. Tryk derefter bare på Smart-knappen, så har du et "ligge-i-sengen-og-læse" -scenariet. Hvor nemt!

Specifikationer:
Strømkilde: 220–

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme