Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

FLIR One Gen 3 - USB-C Termisk kamera -20 til +120 °C 80 x 60 Pixel

-13%
FLIR One Gen 3 - USB-C Termisk kamera -20 til +120 °C 80 x 60 Pixel
FLIR One Gen 3 - USB-C Termisk kamera -20 til +120 °C 80 x 60 Pixel
2090 kr.
Vejledende pris: 2390 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-3 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af Conrad Elektronik

Overvåg prisen på produktet

 • Varmekamera
 • Temperaturmåleområde -20 til +120 °C
 • 80 x 60 Pixel Bolometermatrix
Ved siden af verden; som du dagligt kan se med det blotte øje; der findes også en helt anden verden; som du nu kan opdage med FLIR One. Uanset om du ser verden med helt nye øjne eller bare vil opspore hidtil skjulte problemer i dit hjem - med FLIR One varmekamera kan du se dine daglige omgivelser på samme måde; som du aldrig har set dem før. Opdag med FLIR One; was du hidtil ikke kunne have opdaget det med det blotte øje. Den nye FLIR One app kræver logon med personlige brugerdata; giver en automatisk garantiregistrering og adgang til de nyeste opdateringer fra FLIR. Find hurtigt problemer i og på dit hjem og kad varmetab; varmeisolerende varmeisolerende tilstand og vandskader - du behøver blot at rette apparatet mod det ønskede område.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .