Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

vidaXL metaldetektor 20 cm søgedybde 300 cm LCD-display

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
vidaXL metaldetektor 20 cm søgedybde 300 cm LCD-display
vidaXL metaldetektor 20 cm søgedybde 300 cm LCD-display
vidaXL metaldetektor 20 cm søgedybde 300 cm LCD-display
vidaXL metaldetektor 20 cm søgedybde 300 cm LCD-display
vidaXL metaldetektor 20 cm søgedybde 300 cm LCD-display
899 kr.
Fri fragt
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Denne metaldetektor er egnet til brugere, der er på udkig efter en stærk metaldetektor med høj anvendelighed og følsomhed. Det kan lokalisere metaller som jern, sølv, kobber mv. Pinpoint-funktionen gør det muligt for brugerne at finde metal i forskellige jordtyper med stor nøjagtighed. Den kan registrere genstande på størrelse med en mønt på op til 18 cm dybde og større genstande på op til 300 cm dybde. Søgespolen er vandtæt, så du kan lede efter genstande i lavt vand. Du kan justere volumen, følsomheden og forskellige funktioner til dine præferencer. Den har også en auto-jordbalance, hvilket gør det ekstra bekvemt for brugeren. LCD-skærmen viser typen af metal, følsomheden og lav batteri-indikation. Der er tre toner, der indikerer forskellige typer af metal, og der er et indgangsstik på kontrolboksen, der gør det muligt for dig at indsætte høretelefoner. Den har også et armlæn med skridsikkert greb for et behageligt, utrætteligt hold. Metaldetektoren er drevet af 2 x 9V batterier (ikke inkluderet). Bemærk: Brugen af en metaldetektor kan kræve en tilladelse. Stedet, hvor en metaldetektor kan bruges, kan også være begrænset. Gør dig bekendt med alle lokale, statslige og nationale love relateret til metaldetektion. Følg disse love.
 • Farve: Sort
 • Produktmål: 113 x 20 x 20 cm (L x B x H)
 • Justérbar stang: 90 - 113 cm
 • Spolesystem: Φ 20 cm (vandtæt)
 • Funktioner: Alt Metal, DISC, Notch
 • Lyd: Indbygget højtaler og hovedtelefonstik
 • Tre toner, der indikerer forskellige typer af metal
 • Visuelt system: LCD-display
 • Detektionsdybde: Genstande på møntstørrelse op til 18 cm dybde, større genstande op til 300 cm dybe
 • Frekvens: Cirka 6,6 kHz
 • Kører på 2 x 9V batteri (ikke inkluderet)
 • SKU:141464
 • EAN:8718475905585

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.