Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

BEABA Wellington taske - marineblå
BEABA Wellington taske - marineblå
BEABA Wellington taske - marineblå
BEABA Wellington taske - marineblå

1 / 4

BEABA Wellington taske - marineblå

585 kr.
Wellington tasken er en trendy og unisex taske, der kan bruges af både mor og far. Ultrapraktisk, det er designet til at lette forældrenes udflugter ved at frigøre deres hænder takket være bæringen i en rygsæk og åbningen i en 'lægesag'. Dens mange l
Læs mere
Wellington tasken er en trendy og unisex taske, der kan bruges af både mor og far. Ultrapraktisk, det er designet til at lette forældrenes udflugter ved at frigøre deres hænder takket være bæringen i en rygsæk og åbningen i en 'lægesag'. Dens mange lommer letter organisationen for nemt at finde de ting, du leder efter. Den store lukkede og isolerede indvendige lomme giver dig mulighed for at tage på vådt tøj, og dens 3 åbne indvendige lommer kan rumme vigtige babyplejeartikler. Den isotermiske pose, pusleunderlaget samt klapvognens vedhæftede filer er designet til at forbedre komforten ved udflugter med babyen. Wellington-tasken er af overlegen kvalitet, vandtæt og nem at rengøre. Komfortabel og praktisk, det er den essentielle taske i den nye Béaba®-bagagesamling. Wellington-tasken kombinerer praktisk med et trendy og tidløst design.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .