Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

111 steder i Paris som du skal se

1 / 1

111 steder i Paris som du skal se

Renée Grimaud og Katia Thomas, Sybil Canac

234 kr.
Paris er byernes by, lysenes, kunstens og kærlighedens by – og et af verdens mest populære rejsemål. Måske du også har besøgt den og tror, at du kender den ud og ind? Jamen, så læs med og bliv overrasket! Her får du nemlig præsenteret 111 anderlede
  • Geografi & Rejser
  • Bog
  • Hæftet
  • Dansk
  • Renée Grimaud og Katia Thomas, Sybil Canac
Læs mere
Paris er byernes by, lysenes, kunstens og kærlighedens by – og et af verdens mest populære rejsemål. Måske du også har besøgt den og tror, at du kender den ud og ind? Jamen, så læs med og bliv overrasket!

Her får du nemlig præsenteret 111 anderledes og oversete steder, der ligger gemt af vejen mellem de typiske turistattraktioner. 

Hvor holdt Chopin og George Sand deres stævnemøder? Hvem serverer byens bedste kaviardip? Og hvor finder du de ældste rester af romertidens Paris? 

Bogen her afslører byens bedste hemmeligheder og guider dig rundt i et Paris, der er forbeholdt de nysgerrige og eventyrlystne.

Sybil Canac er journalist og født i hjertet af Paris. Hun har skrevet mange bøger om Paris’ arv og kultur. Renée Grimaud har boet i Paris i over fyrre år. Hun er forfatter til flere historiske bøger og temabøger om Paris. Katia Thomas arbejder som turistguide i Paris.
Genre Geografi & Rejser
Formater Bog
EAN 9788771187991
Udgiver Forlaget Frydenlund
Bogbind Hæftet
Sprog Dansk
samma 9788771187991
Læremiddel 0
Størrelse 237
Forfatter Renée Grimaud og Katia Thomas Sybil Canac
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser