Fri fragt over 299kr.
Fri fragt over 299kr.
Kundeservice
Sous vide 2.0

Sous vide 2.0

607 kr.

607 kr.

På lager

Tors., 15 maj - ons., 21 maj


Sikker betaling

14 dages åbent køb


Sælges og leveres af

Adlibris


Produktbeskrivelse

"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.

"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

 

Varenr.

5f19ba43-908a-4fec-80ef-74bcdee96085

Funktioner

Type

Papirbog

Genre

Madlavning

Sprogversion

Dansk

Bogomslagstype

Indbundet

Antal sider

464 Sider

Anbefalet alder

Voksen

Foreslået køn

Ethvert køn

Skrevet af

Karsten Tanggaard

Udgivelsesdato

31,03,2019

Udgivelsesår

2019

Vægt & størrelser

Bredde

198 mm

Dybde

41,5 mm

Højde

272 mm

Sous vide 2.0

607 kr.

607 kr.

På lager

Tors., 15 maj - ons., 21 maj


Sikker betaling

14 dages åbent køb


Sælges og leveres af

Adlibris