Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Den fjerde rytter

1 / 1

Den fjerde rytter

Jeanette Varberg og Poul Duedahl

277 kr.
I begyndelsen af 2019 følte den 57-årige rejehandler Wei Guixian i Wuhan sig småsløj. Hun opsøgte en læge for at få hjælp til at dulme symptomerne og vendte derpå tilbage til sin stadeplads på dyremarkedet. Tre måneder senere var smitten ude af kontr
  • Historie
  • Bog
  • Indbundet
  • Dansk
  • Jeanette Varberg og Poul Duedahl
Læs mere
I begyndelsen af 2019 følte den 57-årige rejehandler Wei Guixian i Wuhan sig småsløj. Hun opsøgte en læge for at få hjælp til at dulme symptomerne og vendte derpå tilbage til sin stadeplads på dyremarkedet. Tre måneder senere var smitten ude af kontrol og spredt i hele verden.

For langt de fleste af den moderne verdens indbyggere var det første gang, de så effekten af en verdensomspændende epidemi med den angst og destruktion, som følger i slipstrømmen. I et historiskperspektiv var den til gengæld forventelig. Frygten for epidemierne er ældgammel, og engang troede man, at de høstede deres ofre fra ryggen af en gustengul hest. Det er da også helt uden sammenligning sygdomme og ikke krige, der udgør verdenshistoriens største dræber. Adskillige gange har epidemier ændret historiens gang og været afgørende for, om imperier bestod eller bukkede under, ligesom de har givet nye muligheder for de overlevende.

Denne bog fortæller hele historien, fra de første epidemier blandt de tidligste stenalderbønder, til hele verdens befolkning blev ramt af COVID-19.
Genre Historie
Formater Bog
EAN 9788712062806
Udgiver G. E. C. Gads Forlag
Bogbind Indbundet
Sprog Dansk
samma 9788712062806
Læremiddel 0
Størrelse 274
Forfatter Jeanette Varberg og Poul Duedahl
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser