Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Shelter baseret pa Genbrug

Til kassen

Se også

Shelter baseret pa Genbrug

(0)
Skrive en anmeldelse

Bog

Gitte Ahrenkiel

109 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    13-27 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Adlibris
  • Øvrigt Hus & Hjem, Musik øvrigt, Geologi
  • Bog
  • Hæftet
  • Danish
  • Gitte Ahrenkiel
Med udsigt til at vi i efter ret 2019 kunne indlede projektet rekonstruktion Gedser Fors gsm lle og opstart af Frank Pecquets Offshore Symphony, besluttede vi i august 2019, med tilladelse af vores nabo, at opf re et shelter. I forvejen havde der fra turister v ret foresp rgsler. Men udgifterne ved k b af et f rdigt produceret shelter var for afskr kkende. Det var f rst, da lokale venner tilb d et st rre parti kasserede br dder fra deres renoverede lade, at ideen om selv at opf re et shelter tog form. Udgangspunktet var genbrug. Internettet blev gennemtrawlet for vejledninger i selvbyg af shelter. Men da vejrliget ved m llen byder p helt specielle udfordringer, var det n dvendigt for os at satse p en anden ops tning end det g ngse. Typiske sheltere i Danmark har et bent frontparti. Det er fint nok, n r sheltere er placerede i rolige omgivelser. Men hos os ved m llen falder regnen ikke lodret men vandret. Det vil sige, at overnattende g ster hos os med garanti bliver gennembl dt af piskende regn fra et bent frontparti. Derfor tidlig beslutning om at udstyre vores shelter med d re. Typiske sheltere i Danmark har ogs gr sbelagte tage. Anl g af et s dant gr stag er dyrt og omst ndeligt. Plus skal gr s vandes. Vi valgte hvidkl ver. En billigere og for bierne en bedre l sning. Og vi har rigeligt med hvidkl ver. De vokser vildt og voldsomt p arealerne omkring m llen. Her er betingelserne gode. Og vi har allerede erfaret, at hvidkl ver t ler l ngerevarende t rke, kraftig bl st og vand i massive m ngder. Typiske sheltere i Danmark benyttes prim rt til enkelt overnatning. Vores skal ogs bruges som kontor for bl.a. Frank Pecquet og hans team. Derfor kan man i dele af vores shelter st oprejst og der er gulvplads til inds ttelse af brikse, og bord. Som bogen illustrerer i fotos, b d t rke, bl st og regn p udfordringer. Og godt for det. For det bet d tidlig tilpasning af byggeriet og isolering efter ekstreme vejrforhold. Selvbyg af shelter g r det muligt,
Genre:
Øvrigt Hus & Hjem
Musik øvrigt
Geologi
Formater:
Bog
EAN:
9788743011552
Udgiver:
Books on Demand
Bogbind:
Hæftet
Sprog:
Danish
samma:
9788743011552
Læremiddel:
0
Størrelse:
46
Forfatter:
Gitte Ahrenkiel

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Make your retur to: Adlibris returer Adlibrisvägen 1 744 81 Morgongåva Sweden

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.