Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Airfryer opskrifter

1 / 1

Airfryer opskrifter

279 kr.
280 kr.
Den første danske bog med airfryer opskrifter   Med baggrund i Danmarks første og eneste airfryerblog, giver Britt Andersen os alle sine erfaringer videre med opskrifter og tips, til den lækreste mad tilberedt i airfryeren.   Man kan bruge sin airfry
  • Kogebøger
  • Bog
  • Hæftet
  • Dansk
  • Britt Andersen
Læs mere
Den første danske bog med airfryer opskrifter
 
Med baggrund i Danmarks første og eneste airfryerblog, giver Britt Andersen os alle sine erfaringer videre med opskrifter og tips, til den lækreste mad tilberedt i airfryeren.
 
Man kan bruge sin airfryer til næsten alt, så ud over sprøde pommes frites, kylling og flæskesteg er der i bogen masser af inspirerende opskrifter til velsmagende hverdagsmad. Over 100 opskrifter med simple ingredienser, der kan købes langt de fleste steder. Der vises serveringsforslag i form af flotte illustrationer til anretningen af maden, og mange af retterne egner sig også til gæster. Der gives desuden airfryer tips, tricks og en guide til valg af ekstra tilbehør. Du vil blive forbavset over hvor hurtigere, nemmere og sundere det er, at tilberede maden i en airfryer.
 
”Bogen er meget indbydende og inspirerende i opskriftsdelen; man får lyst til straks at gå i gang – også uden en airfryer”
Kilde: Lektørudtalelse, DBC
Genre Kogebøger
Formater Bog
EAN 9788797206706
Udgiver -
Bogbind Hæftet
Sprog Dansk
samma 9788797206706
Læremiddel 0
Størrelse 252
Forfatter Britt Andersen
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser