Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Smart Card holder stikker 5 kort - RFID Secure (sort) -signalblockering

-79%
Smart Card holder stikker 5 kort - RFID Secure (sort) -signalblockering
Smart Card holder stikker 5 kort - RFID Secure (sort) -signalblockering
62 kr.
Vejledende pris: 299 kr.
Fragt fra 29 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
    Fragt fra 29 kr.
  • Sælges og sendes af Homelarm

Overvåg prisen på produktet

Forventet leveringstid: 3-6 arbejdsdage. Den aluminium bakke beskytter (RFID sikker) effektivt dine kort fra læsning af eksterne scannere.

Dette moderne kortholderen, der er lavet af en legering af aluminium og titan er den perfekte måde at bære deres betalingskort. Kortholderen beskytter kor"&"tene fra at være bøjet eller beskadiget, og at det har en RFID sikkerhed, der beskytter mod kortene rfid kopieret.

Indholdet af vores pengepung har for nylig ændret sig, og vi bruger flere og flere kort med computerchips og integrerede antenner. Dette "&"øger brugervenligheden, men det indebærer også risici. Med dette kort behøver ikke bekymre dig om det indehavere.

De kortholderen blok læsere fra at scanne din identitet, kreditkort, bankoplysninger, kørekort og andre RFID-kort. Selv om det er en bekve"&"m løsning til at holde de centrale kort og knappen nederst glider let op kortene.

Korte beskyttelse er kernen i vores kortholdere. Ved at skubbe en lille løftestang til siden, dine kort ud kortdækslet i en overlappende sekvens. Dette kan gøres uden at "&"åbne resten af ​​din pung og du finder hurtigt det kort, du vil bruge. Du opfanger kun en kort tid du vil betale, og så længe den anden forbliver i aluminium skallen, kan den uautoriserede udstyr ikke læse kortene. Risikoen minimeres på denne måde yderlig"&"ere.


Features:
-Materiale Aluminium
Holder op til 5 kort.
-RFID-Secure
-Slimmad og glat.

Maksimalt 5 kort.
Dimensioner: 95 x 65 x 8 mm.
Vægt: 30 gram

Pop-Up Kort Holder - Aluminium bakker beskytte (RFID sikker)")

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.