iotty Smart switch Base (enkel switch)

iotty Smart switch Base (enkel switch)
Tip en ven
479 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-9 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
iotty Smart Switch er den nyeste generation af iotty . Du kan kontrollere dit hjem døgnet rundt og holde styr på energiforbruget på alle dine tilsluttede enheder. Denne smarte switch er nem at installere og kan erstatte enhver eksisterende switch (fase og nul ledere kræves). Aktivér appens smarte funktioner, og vælg mellem forskellige indstillinger og automatisering baseret på tid eller dine rutiner. iotty SmartSwitch er sign til 100% i Italien, for at bringe dig den nyeste tingenes internet funktioner for den bedste automatisering af dit intelligente hjem. iotty Smart Switch, model LSWE21, er en 1-polet switch , til 100% italiensk sign med berøringsskærm og hærdet glas foran. Det fungerer manuelt med og uden Wi-Fi, det kan erstatte alle eksisterende switches, du har brug for fase og nul ledere. Til denne base / switch er der behov for et frontpanel, som fås i fem forskellige farver. Det er enkelt Let at installere, du kan bruge det til at overvåge dit hjem fra din smartphone takket være sky-tjenesterne i den iotty app, som er tilgængelig til Android og iOS. Forskellige indstillinger Hver afbryderne kan aktiveres individuelt og indstilles som en tænd / sluk-knap, trykknap (kun for at tænde for tændingen, når der trykkes på knappen manuelt) eller bruges som multi-vejs-switch via Wi-Fi (sidstnævnte fungerer kun mellem flere iotty afbrydere) Flere funktioner Du kan vælge mellem en række smarte funktioner baseret på geo-placering, tid, solopgang, solnedgang eller vejr. Du kan også indstille "Ikke hjemme-tilstand" for at få det til at se ud som om du er hjemme, når du ikke er der, og overvåge dit energiforbrug eller dæmpe iotty baggrundsbelysning. Iotty SmartSwitch er også kompatibel med Google startside, Amazon, Alexa, Siri Genveje, ngs og IFTTT. Bedste og højeste kvalitet otty Smart Switch er fuldt sign i Italien. Det overholder de strenge CE-certificeringsregler og testes og godkendes af TüV, den tyske certificeringsudbyder. iotty bruger materialer af topkvalitet for at give dig den højeste og bedst tænkelige ydelse, og iotty appen opdateres konstant og overholder den europæiske fortrolighedsforordning. passer: # # P18719
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 185 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 120 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 72 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »