Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

WHO30 VÆGTVEST HMS PREMIUM
WHO30 VÆGTVEST HMS PREMIUM

1 / 2

WHO30 VÆGTVEST HMS PREMIUM

1.498,84 kr.
1.499 kr.
Oplysninger om produktet KTO30 HMS PREMIUM er en vægtvest på 30 kg. Det er perfekt til alle sportsdiscipliner. Det kan bruges af både fagfolk og begyndere. Stålvægtene giver dig mulighed for at vælge vægten i henhold til dit fitnessniveau. Takk
Læs mere

Oplysninger om produktet

KTO30 HMS PREMIUM er en vægtvest på 30 kg.


Det er perfekt til alle sportsdiscipliner. Det kan bruges af både fagfolk og begyndere. Stålvægtene giver dig mulighed for at vælge vægten i henhold til dit fitnessniveau. Takket være den perfekte pasform begrænser den ikke dine bevægelser, og takket være det specielle design behøver du ikke tage det af for at ændre belastningen.


Vesten er nyttig i mange øvelser og fremskynder effekten af træning.


En af de mange fordele ved KTO30 vesten er dens materiale. Den er lavet af 1000D polyestergarn. Det er meget modstandsdygtigt over for tårer, slid og vejrforhold. Den unikke fiberstruktur og vævningsmetode gør det til et ekstremt modstandsdygtigt materiale, der også er behageligt for huden. Denne type materiale bruges til udstyr som militære rygsække, militærstøvler, klatresko og tilbehør, sejl og dykkertøj. Stærke velcrostropper i lastlommerne forhindrer lasten i at falde ud. Materialet er designet og skabt til at modstå de hårdeste forhold i verden. Dette sikrer produktets robusthed og levetid. .


KTO30 HMS PREMIUM er et fremragende træningtilbehør til at intensivere din træning.


Specifikation:


Materiale: 1000D polyester, fyld: stål

Måle:

Længde: 104 cm

Bredde: 37 cm

Båndlængde: 136 cm

Antal væddemål: 30

Størrelse på indsatser: 9,5 x 5 x 3 cm

Indsatsernes vægt: 1 kg +/- 20 g

Opdag mere inden for Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser