Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

VOLLA MINI badeslag - økologisk
VOLLA MINI badeslag - økologisk

1 / 2

VOLLA MINI badeslag - økologisk

169 kr.
Badeslag i økologisk bomuld i en vaflet stretchkvalitet som er blød og skøn. Den vaflede kvalitet giver en charmerende uregelmæssighed. Skøn model som et badelagen med jerseyforet hætte, som du svøber rundt om dit barn. Badeslaget har desuden god abs
Læs mere
Badeslag i økologisk bomuld i en vaflet stretchkvalitet som er blød og skøn. Den vaflede kvalitet giver en charmerende uregelmæssighed. Skøn model som et badelagen med jerseyforet hætte, som du svøber rundt om dit barn. Badeslaget har desuden god absorberingsevne og er skønt at tørre sig med efter badet. Badeslaget er let og smidigt, gramvægt 250 g/m².

Dette produkt er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Det er bedre for dig, din familie, miljøet og for dem, som arbejder på plantagerne. Vores økologiske bomuld er produceret uden kunstgødning, kemiske sprøjtemidler og uden genmodificering. Hos Jotex elsker vi tekstiler, og vi vil efter bedste evne bidrage til at tekstilproduktionen bliver mere bæredygtig og retfærdig. Hvis et badeslag kan være med til at forbedre vores miljø, så er det et badeslag, du kan finde hos Jotex.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: 70x80 cm.
Vaskeanvisning: Vask 60°. Kryber maks. 5%. Vaskes separat de første gange. Skyllemiddel forringer absorberingsevnen.
Tip/råd: Skøn efter et brusebad hjemme, på stranden eller i badehuset. Takket være den smidige kvalitet, er det let at pakke ned og fylder ikke meget.

• Betræk: 100% Bomuld
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme