Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

VOLLA MINI badekåbe str. 122/128 - økologisk
VOLLA MINI badekåbe str. 122/128 - økologisk

1 / 2

VOLLA MINI badekåbe str. 122/128 - økologisk

309 kr.
Badekåbe i økologisk bomuld i en vaflet stretchkvalitet som er blød og skøn. Den vaflede kvalitet giver en charmerende uregelmæssighed. Skøn model med jerseyforet hætte, to forlommer og bindebælte i taljen. Badekåben er let og smidig at have på, gram
Læs mere
Badekåbe i økologisk bomuld i en vaflet stretchkvalitet som er blød og skøn. Den vaflede kvalitet giver en charmerende uregelmæssighed. Skøn model med jerseyforet hætte, to forlommer og bindebælte i taljen. Badekåben er let og smidig at have på, gramvægt 250 g/m².

Dette produkt er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Det er bedre for dig, din familie, miljøet og for dem, som arbejder på plantagerne. Vores økologiske bomuld er produceret uden kunstgødning, kemiske sprøjtemidler og uden genmodificering. Hos Jotex elsker vi tekstiler, og vi vil efter bedste evne bidrage til at tekstilproduktionen bliver mere bæredygtig og retfærdig.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: 122/128.
Vaskeanvisning: Vask 60°. Kryber maks. 5%. Vaskes separat de første gange. Skyllemiddel forringer absorberingsevnen.
Tip/råd: Skøn efter et brusebad hjemme, på stranden eller i badehuset. Takket være den smidige kvalitet, er den let at pakke ned og fylder ikke meget.

• Betræk: 100% Bomuld
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme