Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Trenchcoat Hillevie
Trenchcoat Hillevie
Trenchcoat Hillevie
Trenchcoat Hillevie
Trenchcoat Hillevie
Trenchcoat Hillevie

1 / 6

Trenchcoat Hillevie

779 kr.
Trenchcoat Hillevie i klassisk model med rummelig, lige pasform og bælte i taljen. Dobbeltradet og to lommer foran og klapper med knap på skuldrene. Bærestykke med knap bagpå og modgående læg nedenfor som giver fin pasform. Justerbar tamp med knap i
Læs mere
Trenchcoat Hillevie i klassisk model med rummelig, lige pasform og bælte i taljen. Dobbeltradet og to lommer foran og klapper med knap på skuldrene. Bærestykke med knap bagpå og modgående læg nedenfor som giver fin pasform. Justerbar tamp med knap i ærmekant. Kraftig, vævet kvalitet med ternet inderside. Længde ca. 114 cm i str. 34/36.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.


• Betræk: 100% Bomuld
• Vask: Skånevask 40°
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme