Tilbage til toppen
thorax kyphosis brace/Scoliosis Brace
thorax kyphosis brace/Scoliosis Brace
thorax kyphosis brace/Scoliosis Brace
thorax kyphosis brace/Scoliosis Brace

1 / 4

thorax kyphosis brace/Scoliosis Brace

1.417,50 kr.
Retning af rygsøjlen Kyphosis/Scoliosis Bøjle Giv enestående støtte til din rygsøjle ved hjælp af vores tlso bøjle. Vores lændebøjle hæmmer progressionen af kurven i din rygsøjle for at gøre tingene mere behagelige for dig. Udstyret med j
Læs mere

Retning af rygsøjlen Kyphosis/Scoliosis Bøjle

Giv enestående støtte til din rygsøjle ved hjælp af vores tlso bøjle. Vores lændebøjle hæmmer progressionen af kurven i din rygsøjle for at gøre tingene mere behagelige for dig.
Udstyret med justerbare metal- og mesh-komponenter giver tlso-rygbøjlen dig mulighed for at justere både dens bredde og højde, så den passer dig som hånd i handske. På denne måde vil rygsøjlen ikke bevæge sig eller flytte sig, mens du har den på.
Med sin behagelige pasform vil kyfosebøjlen ikke være irriterende at have på i dit hjem. Dens krop er omgivet af huller, hvilket gør den voksne skoliosebøjle mere åndbar for at forhindre dig i at svede.
lændbøjle
Udstyret med en luftpumpe vil den rette rygbøjle hjælpe dig med at opnå den perfekte S-form for at holde din ryg korrekt placeret. Få spinalpleje med lav vedligeholdelse ved hjælp af vores førsteklasses og pålidelige rygbøjle.
FUNKTIONER
HØJ KVALITET - Lavet af højkvalitets perforeret metal og mesh, er brystbøjlen ekstremt holdbar og kan bruges flere gange. Selv når du bruger kyfosis rygbøjlen til daglig, vil den ikke miste sin form og give dig al den rygstøtte, som du har brug for hver gang.
LET AT BRUGE - Vores robuste tlso bøjle kommer med flere komponenter, der forbindes sammen for at danne en elastisk binding. Alt, hvad du skal gøre, er at spænde den lænde bøjle fast på din overkrop, pumpe luft ind for at give dig den rette kropsholdning, og du er godt i gang!
FULD STØTTE - Udstyret med metalstøtteplader giver tlso-rygbøjlen din overkrop et stramt, men behageligt kram. På denne måde vil du føle fuld støtte, der ikke rokkes, hver gang du bruger rygsøjlen.
SPECIFIKATIONER
Vægt: 3,3 lbs Farve: Grå Tykkelse: 0,11 tommer Taljeomkreds: 22,4 tommer - 47,2 (justerbar) Højde: 16,5 tommer - 20,4 tommer (justerbar) Materiale: Perforeret metalplade, mesh, velcro, metalspænder
PAKKENS INDHOLD
1x Kyphosis bøjle
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser