Skaljakke Renata 3L Shell Jacket, Grey

Skaljakke Renata 3L Shell Jacket
Tip en ven

-30%

1749 kr
Ord. pris 2499 kr
fra 123 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-5 arbejdsdage

Sælges af Ellos

Mere fra Ellos Ellos er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Ellos, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Skaljakke Renata 3L Shell Jacket fra áhkká är en robust, vævet skaljakke med alle de funktioner du kan tænkes at få brug for. Velegnet til alle udendørsaktiviteter og er en pålidelig jakke du vil have glæde af længe. Skaljakken fungerer som den yderste vejrbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under jakken efter aktivitet og vejr og kan på den måde altid opnå en behagelig temperatur. Dunjakken Renata W Down Hybrid Jkt kan knappes ind under denne skaljakke og er perfekt som et varmende for.

Skaljakken er i 3-lags konstruktion (for lamineret sammen med yderstof og áphiTec-membran) i áphiTec 10.7, 10.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op till 7000 g/m2/24h. Tapede sømme. Fast, regulerbar hætte med løbegang og stop. Lukkes med en vandtæt lynlås der er forsynet med beskyttelse ved hagen. En ekstra, kortere vandtæt lynlås ved halsen med elastisk jerseystof bagved kan anvendes både som ventilation eller til at give mere plads rundt i halsen. Forbøjede ærmer. Ventilation under ærmerne med mesh og vandtætte lynlåse. Aftagelig snelås. Løbegang med stop i kanten forneden. Lommer i siden og en bryslomme, alle med vandtætte lynlåse. To inderlommer, en af mesh og en med lynlås og hul til ledning. Lomme med lynlås til f.eks. liftkort nederst på venstre ærme. Justerbar ærmekant med velcrolukning. Længde bagpå ca. 72 cm i str. 38, noget kortere bagpå. Vævet i 2-vejs stretch.

Renata Chlumska er en sand eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika, og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i áhkká by Renata en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag. Renata er den førte svenske kvinde der har gennemført "The Seven Summits". Under denne rejse har Renata designet sin egen kollektion,i áhkká by Renata, som hun har haft på under dele af dette store eventyr.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er mere miljøvenlig og ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Dette gøres ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Áhkká
Farvegruppe Grå
Køn Kvinde
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 396 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 226 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 123 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »