Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra
Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra
Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra
Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra

1 / 4

Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra

(1 anmeldelse)
549 kr.
Polstret sports-BH fra Shock Absorber, som passer perfekt til middel-og højintensive træningsformer. Sports-bh uden bøjler med bløde, formpressede skåle i et åndbart materiale, der giver barmen en stabil pasform. Brede, regulerbare og polstrede skuld
Læs mere
Polstret sports-BH fra Shock Absorber, som passer perfekt til middel-og højintensive træningsformer. Sports-bh uden bøjler med bløde, formpressede skåle i et åndbart materiale, der giver barmen en stabil pasform. Brede, regulerbare og polstrede skulderstropper for en øget komfort. Sports-BH'en har tilmed et sømløst inderstof, der modvirker friktion og holder toppen stabilt på plads. Åben i ryggen, så du får maksimal bevægelsesfrihed. Enkel lukning i ryggen, hvilket gør bh'en let at tage af og på. Fremstillet i et hurtigttørrende materiale, der absorberer fugt og holder dig frisk under hele træningen. En fremragende sports-bh fra Shock Absorber til dig, der vil have det maksimale ud af din træning!
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .