Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Shock Absorber Bh Ultimate Run Bra
Shock Absorber Bh Ultimate Run Bra
Shock Absorber Bh Ultimate Run Bra
Shock Absorber Bh Ultimate Run Bra

1 / 4

Shock Absorber Bh Ultimate Run Bra

449 kr.
Prisbelønnede Shock Absorber Ultimate Run Bra er en sports-bh fra Shock Absorber og en favorit hos mange af vores kunder. Shock Absorber Ultimate Run Bra bh´en er specielt udviklet til løb og jogging, eftersom den reducerer barmens bevægelser med ca
Læs mere
Prisbelønnede Shock Absorber Ultimate Run Bra er en sports-bh fra Shock Absorber og en favorit hos mange af vores kunder. Shock Absorber Ultimate Run Bra bh´en er specielt udviklet til løb og jogging, eftersom den reducerer barmens bevægelser med ca 78%. Trænings-bh´en giver optimal støtte, uden ubehagelig friktion. Shock Absorber Ultimate Run Bra bh´en har brede, vatterede skulderstropper, som ikke skærer i huden. Sports-bh´en har åben ryg, hvilket gør den let at tage af og på. Shock Absorber Ultimate Run Bra bh´en er fremstillet i et hurtigtørrende materiale, som holder dig kølig og tør. Bh´en findes i mange store størrelser, og er dermed et ekstra godt valg for dig med større barm.Shock Absorbers sports-bh´er føles små i størrelserne, så derfor anbefaler vi, at tage en størrelse større end normalt.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .