Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Seger Strømper Running Thin

1 / 1

Seger Strømper Running Thin

110 kr.
Skønne løbestrømper fra Seger med funktionelle egenskaber, som holder fødderne glade. Seger Running Thin er nogle tynde sokker, som er glatstrikket under foden med piké på oversiden, som lader fødderne ånde. Det funktionelle materiale transporterer e
Læs mere
Skønne løbestrømper fra Seger med funktionelle egenskaber, som holder fødderne glade. Seger Running Thin er nogle tynde sokker, som er glatstrikket under foden med piké på oversiden, som lader fødderne ånde. Det funktionelle materiale transporterer effektivt fugt væk og modvirker dårlig lugt, for at give optimal komfort, med et middelhøjt skaft, så du undgår gnaven og vabler. Seger Running Thin strømperne har en pæn refleks foroven, så du ses ude i mørket, med en solid elastik rundt om svangen, som sidder på sin plads. Perfekte strømper fra Seger til næste træningspas.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .