Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Seger Strømper Running Mid Comfort
Seger Strømper Running Mid Comfort

1 / 2

Seger Strømper Running Mid Comfort

175 kr.
Skøn løbestrømpe fra Seger med funktionelle egenskaber, som holder fødderne glade. Seger Running Mid Comfort er nogle strømper med blødt frotté og Friction Relief-materiale under foden, som forhindrer opkomsten af gnaven og vabler. Den ribstrikkede o
Læs mere
Skøn løbestrømpe fra Seger med funktionelle egenskaber, som holder fødderne glade. Seger Running Mid Comfort er nogle strømper med blødt frotté og Friction Relief-materiale under foden, som forhindrer opkomsten af gnaven og vabler. Den ribstrikkede overside har smarte luftkanaler, som giver en god ventilationsevne og sidder smidigt rundt om fødderne. Materialet i Seger Running Mid Comfort-strømperne transporterer effektivt fugt væk og modvirker dårlig lugt. Seger Running Mid Comfort-sokkerne er sømløse med en Y-hæl, som sørger for, at sokkerne sidder på plads, med en flot refleks øverst, så du ses ude i mørket. Perfekte strømper fra Seger til de intense aktiviteter i livet.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .