Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

SAXX Underbukser 2-pak Sport Mesh Boxer

1 / 1

SAXX Underbukser 2-pak Sport Mesh Boxer

399 kr.
Sporty bokserunderbukser i stilrent design fra SAXX, selvfølgelig med deres specielle, indbyggede BallPark-lomme til udrustningen. Underbuksen er designet for at minimere friktion og gnavsår i et udsat område og den patenterede løsning holder orden p
Læs mere
Sporty bokserunderbukser i stilrent design fra SAXX, selvfølgelig med deres specielle, indbyggede BallPark-lomme til udrustningen. Underbuksen er designet for at minimere friktion og gnavsår i et udsat område og den patenterede løsning holder orden på dine maskuline dele.Fremstillet af et let mikrofiber materiale, som giver denne sportsunderbuks gode fugttransporterende egenskaber, den tillader huden at ånde samt er resistent mod ubehagelig lugt. Underbuksen passer godt til en aktiv hverdag såvel som sportsaktiviteter med den super bløde finish og flade sømme. Inderbenslængde ca. 12 cm. En favorit til din basisgarderobe, som du kan ha' det bekvemt i hele dagen.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .