Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Saltabad Leo Kerstin Bikini Bra
Saltabad Leo Kerstin Bikini Bra

1 / 2

Saltabad Leo Kerstin Bikini Bra

449 kr.
Pæn bikinioverdel fra Saltabad, som bliver perfekt til næste besøg på stranden. Saltabad Leo Kerstin Bikini Bra er en bikini-BH med en stabil bøjle og let vatterede skåle, som giver en suveræn støtte, løft og en fint formet barm. Som en fin detalje h
Læs mere
Pæn bikinioverdel fra Saltabad, som bliver perfekt til næste besøg på stranden. Saltabad Leo Kerstin Bikini Bra er en bikini-BH med en stabil bøjle og let vatterede skåle, som giver en suveræn støtte, løft og en fint formet barm. Som en fin detalje har Saltabad Leo Kerstin Bikini Bra bikini-bh´en en fin binding mellem skålene, som kan strammet lidt ekstra, hvis man ønsker en flot push-up-effekt. Saltabad Leo Kerstin Bikini Bra er en bøjle-bikini med skønne skulderstropper med regulerbar længde og enkel lukning i ryggen. Bliv helt klar til stranden ved at matche denne flotte bikini-BH fra Saltabad med den matchende bikiniunderdel fra samme kollektion, for at få et fuldendt look.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .