Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Saltabad Leo Bikini Folded Tai
Saltabad Leo Bikini Folded Tai
Saltabad Leo Bikini Folded Tai

1 / 3

Saltabad Leo Bikini Folded Tai

299 kr.
Herlig bikiniunderdel i taimodel fra Saltabad i et stilfuldt design, som sidder perfekt. Saltabad Leo Bikini Folded Tai er nogle bikinitrusser med en kant, som kan foldes, så du selv kan vælge hvor høj eller lav talje, du vil have, for at få et perfe
Læs mere
Herlig bikiniunderdel i taimodel fra Saltabad i et stilfuldt design, som sidder perfekt. Saltabad Leo Bikini Folded Tai er nogle bikinitrusser med en kant, som kan foldes, så du selv kan vælge hvor høj eller lav talje, du vil have, for at få et perfekt look. Saltabad Leo Bikini Folded Tai er nogle tai-bikinitrusser, som er fremstillet i et hurtigtørrende materiale, som smidigt følger kroppens bevægelser, for at give en tætsiddende pasform. Gør hele looket komplet ved at matche denne bikiniunderdel med den tilhørende bikinioverdel fra Saltabad, så bliver du klar til stranden!
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .