Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Proviz REFLECT360 CRS Plus reflekterende vandtæt kvinders cykeljakke
Proviz REFLECT360 CRS Plus reflekterende vandtæt kvinders cykeljakke
Proviz REFLECT360 CRS Plus reflekterende vandtæt kvinders cykeljakke
Proviz REFLECT360 CRS Plus reflekterende vandtæt kvinders cykeljakke
Proviz REFLECT360 CRS Plus reflekterende vandtæt kvinders cykeljakke

1 / 5

Proviz REFLECT360 CRS Plus reflekterende vandtæt kvinders cykeljakke

1.315 kr.
Proviz REFLECT360 CRS Plus er en fusion af to af vores bedst sælgende cykeljakker. Proviz REFLECT360 Plus og Proviz REFLECT360 CRS (Colour Reflective System) er begge gode cykeljakker i sig selv, men nogle kunder ønskede endnu mere. Vi blev spurgt,
  • 100% reflekterende materiale
  • Skræddersyet pasform
  • Åndbarhed: 10.000+gm/24 timer
Læs mere

Proviz REFLECT360 CRS Plus er en fusion af to af vores bedst sælgende cykeljakker. Proviz REFLECT360 Plus og Proviz REFLECT360 CRS (Colour Reflective System) er begge gode cykeljakker i sig selv, men nogle kunder ønskede endnu mere. Vi blev spurgt, om vi kunne kombinere de to jakker for at give det bedste af begge cykeljakker til at levere en hybrid. Det har vi også..


REFLECT360 CRS Plus er den mere tekniske version af REFLECT360 CRS jakke, som i sig selv var en unik jakke, fordi det bragte med sig den første fuldt reflekterende jakke nogensinde er lavet i forskellige farver. REFLECT360 CRS Plus-versionen bruger en meget teknisk film til at sikre højere åndbarhed (10.000/24 timer) og vandmodstand (10.000 mm), samtidig med at den leverer den fantastiske refleksionsevne, som hele REFLECT360-serien er blevet kendt for over hele verden. Denne version af jakken har også en mere skræddersyet pasform og tilsatte sidelommer.


Det unikke lettere materiale, vi har arbejdet utrætteligt på, vil hjælpe dem, der kan lide at skubbe tingene lidt hårdere, til at forblive kølige. Jakken opnår en fantastisk "flow igennem", fordi de forreste lommer kan åbnes op og bruges som ventiler til at lade luft ind på brystet, og det kan komme ud af en af underarmen eller skulder ventiler. I de koldere måneder er de forreste brystlommer vandtætte, og størrelsen var blevet udvidet til at give friere håndbevægelser for at få adgang til dine ejendele. Jakken er også designet i en to-tone system til at give en stilfuld og elegant look, så du kan se godt ud på vejene dag og nat.


Om stoffet: Materialet har millioner af små reflekterende perler indlejret i materialet, så når et køretøjs forlygte rammer jakken, afspejler perlerne lyset tilbage til lyskilden, hvilket betyder, at føreren skal være i stand til at identificere cyklisten længere i forvejen end normalt og manøvrere passende. CRS-stoffet (Colour Reflective System) kombinerer de bedste funktioner i reflect360 Plus og REFLECT360 CRS cykeljakker for at give en meget teknisk, fuldt reflekterende jakke.


The Independent: "VINDER AF BEST BUY REFLEKTERENDE CYKEL JAKKER"


The Guardian: "Ser godt ud, er vandtæt og varm, men vigtigst af alt helt reflekterende. Belagt med små glasperler reflekterer jakken om natten lyset som et uovertruffent, lyst fyrtårn.


Red Bulls top ti vinter cykel jakker: "Fremragende sikkerhed og stil, dette er en vinder for alle, der pendler regelmæssigt i byområder."


Sundhed &Fitness Magazine: "Dette er klart at vinde for natten synlighed"


Cykelrygt: 'Man kan næsten ligne en normal person uden for cyklen. Alligevel har den den samme nethinde-brændende refleksionsevne - med forlygter eller en kamerablitz, der gør den lysehvid."


Tech registreringsdatabasen: "Vi testede et komplet sortiment for at sikre, at du føler dig mere sikker i vinterture og pendler, og vinderen var Proviz REFLECT60 CRS plus cykeljakke."


100% reflekterende materiale

Skræddersyet

Åndbarhed: 10.000+gm/24h

Vandtætning: 10.000 mm

Søm forseglet (til vandtæt sylinje)

Fleece-foret krave

Raglan ærmer

Side-, bryst- og baglommer

Lav profil spray vagt på bagsiden

Internt net giver ekstra komfort

Indbyggede luftventiler: for-/sider/bagside

Justerbar linning og manchetter

Vandtætte storm lynlåse med garage

Omtrentlig vægt (variabel størrelse): 400g

Maskinvaskes

Lynlås

Hurtige fakta

  • 100% reflekterende materiale
  • Skræddersyet pasform
  • Åndbarhed: 10.000+gm/24 timer

Identifikation

EAN 5030578929057
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser