Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Pierre Robert X Jenny Skavlan Cotton Rib Singlet
Pierre Robert X Jenny Skavlan Cotton Rib Singlet

1 / 2

Pierre Robert X Jenny Skavlan Cotton Rib Singlet

229 kr.
Klassisk ribbet top fra samarbejdet mellem Pierre Robert og Jenny Skavlan. Top i et feminint design med brede skulderstropper, stram pasform og afrundet hals. En flot top, der både passer til at have på til hverdag og de lidt festligere lejligheder.
Læs mere
Klassisk ribbet top fra samarbejdet mellem Pierre Robert og Jenny Skavlan. Top i et feminint design med brede skulderstropper, stram pasform og afrundet hals. En flot top, der både passer til at have på til hverdag og de lidt festligere lejligheder. Fremstillet i blød GOTS-certificeret økologisk bomuld. Fremragende top, der aldrig går af mode, og som er et must i basisgarderoben! Jenny Skavlan x Pierre Robert. En klassisk kollektion af basistøj lavet af holdbare og genanvendelige materialer. ”Basistøj, der bæres tæt på huden købes helst ikke brugt. Derfor bør det i det mindste være etisk fremstillet med hensyn til miljøet.” Jenny Skavlan.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .