Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Parkacoat Nella
Parkacoat Nella
Parkacoat Nella
Parkacoat Nella
Parkacoat Nella
Parkacoat Nella

1 / 6

Parkacoat Nella

599 kr.
Parkacoat Nella i figursyet model. Stolpelukning med skjult lynlås og trykknapper samt to indsatte lommer med lommeklap. Høj, vatteret krave og aftagelig hætte med aftagelig kant af kunstpels. Ærme med justerbar knaptamp forneden og indvendig ribkant
Læs mere
Parkacoat Nella i figursyet model. Stolpelukning med skjult lynlås og trykknapper samt to indsatte lommer med lommeklap. Høj, vatteret krave og aftagelig hætte med aftagelig kant af kunstpels. Ærme med justerbar knaptamp forneden og indvendig ribkant. Vatteret, quiltet for og en inderlomme samt afrundet kant forneden bagpå, som er lidt længere. Længde bagpå ca. 85 cm i str. 36.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

• Betræk: 100% Bomuld
• Vask: Maskinvask 40°
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter