Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Papirlygter Fisk Flerfarvede

119 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partyking AB

Overvåg prisen på produktet

Se nogle fantastiske papirlygter! Forestil dig at dekorere med disse til en børnefødselsdag. De passer perfekt til en fest med fiske-eller havfruetema, men de vil garanteret også være en succes til en hvilken som helst anden fest. De er lette at hænge op og passer lige så godt over det opdækkede festbord som i entréen, hvor de hilser gæsterne velkommen.

Papirlygter Fisk Flerfarvede indeholder 5 stk lygter i papir, som ligner fisk i forskellige størrelser og farver. Lygterne er 14,6 cm, 19,6 cm og 26,6 cm store. Snor indgår, samt fiskedele, som du sætter fast på lygterne.

Ikke beregnet til levende lys eller andre lyskilder!

Sælges i 5-pak.

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.